Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NOX-TEAM !!!CW!!!+server

389 pregleda · 20 odgovora · otvorena 20.11.2007. u 20:05

NATION OF EXAMINATION CLAN

1.Sari Zoltan(Semtex)-Kikinda
2.Sasa Jankov(Jenki)-kikinda
3.Robi Tot(Hacker)-kikinda
4.Nemanja Glusica(Acid)-kikinda
5.FALI NAM IGRAC

Lider:msn [email uklonjen]

E ovako treba mi jedan igrac da igra za nox ali stalan igrac imamo server to jest admin na cw serveru..

I ko oce mec nek se javi!!!!

E ovako vidim da imate finu ekipicu,e sada me interesuje,kada nadjete 5og playera ocete CW na Balkan Express CW ili nekadasnji AXC GAMING =)
nikad cuo za vas . . .
kakav vam je skill i tako to ?
imas na PM msn od mene pa cu uletit da vidim kakvi ste ako ste dobri et nasli ste igraca
nFk`DyemallE je napisao/la:
E ovako vidim da imate finu ekipicu,e sada me interesuje,kada nadjete 5og playera ocete CW na Balkan Express CW ili nekadasnji AXC GAMING =)

Mi imamo server CW server to jest imam admin!!

placamo server.....
evo javljam se...nick eXeL...igram cesto protiv vaseg klana...na kikinda serveru...misle da sam citer...lol...xD
btw necu ustvari u klan jer vec imam klan sow,entel(nisam siguran za njega posto on igra u nfk al tako kaze termix),termix,bizzard i jos jedan a ja zamjena...i samo igram online meceve

Zadnji edit: 20.11.07 u 14:39:09

eXeL_xXx je napisao/la:
evo javljam se...nick eXeL...igram cesto protiv vaseg klana...na kikinda serveru...misle da sam citer...lol...xD

Pjesnik je htio reci da je prejak ? i da su oni nobovi
oce moj klan cw THC klan

evo ko oce vs nas cw nek se prijavi ovde i zakaze cw mi imamo server i admina http://thc-gamers.4umer.com/index.htm

Zadnji edit: 20.11.07 u 14:37:07

amaar! je napisao/la:
Pjesnik je htio reci da je prejak ? i da su oni nobovi

tako je legendo
miMo je tu steam il non steam CW samo se javite
eXeL_xXx je napisao/la:
btw necu ustvari u klan jer vec imam klan sow,entel(nisam siguran za njega posto on igra u nfk al tako kaze termix),termix,bizzard i jos jedan a ja zamjena...i samo igram online meceve

hahahah

" entel(nisam siguran za njega posto on igra u nfk al tako kaze termix)"...hhehe..
"a ja zamjena....i samo igram online meceve" haha
nE_.n0th1nG_ je napisao/la:
hahahah

" entel(nisam siguran za njega posto on igra u nfk al tako kaze termix)"...hhehe..
"a ja zamjena....i samo igram online meceve" haha

xD
eXeL_xXx je napisao/la:

ne mozes da vjerujes...
forMo-pelQue je napisao/la:
miMo je tu steam il non steam CW samo se javite

kao sto je pele rekao

cw kad zelite steam non steam svejedno

kontakt: [email uklonjen]

cus
eXeL_xXx je napisao/la:

shto se drogiras molim te
cuj haahah neznam sta da ti napisem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.