Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

noxicus vs x4all

1.059 pregleda · 20 odgovora · otvorena 24.10.2004. u 16:53

svak cast i tako to , znao sam de cemo izgubiti (bila je prognoza) sve je bilo ok samo mi je krivo bilo sto je lagalo , nadao sam se da cu izgubiti i to bas sa nulom al eto ljepse bi izgubio da nam je svima lag stalan bio !!! popusili smo
nisam drugo ni ocekivao,trebali su pustiti jednu rundu,nece im niko vjerovati da su igrali..
sve u svemu nice mec....jeste da je malkice pingalo..al et...Laq je igra sa konstantnim pingom 150 pa je opet bio dobar

-- outlaws n1 na mecu.. --
svaka cast ali to je bilo ocekivano
jes jedom svaka vam cast
gledo sam mech bili ste vise nego dobri

.......................
gg guys ...
btw. server je jako "dobar"

crazy_boris je napisao/la:
sve u svemu nice mec....jeste da je malkice pingalo..al et...Laq je igra sa konstantnim pingom 150 pa je opet bio dobar

-- outlaws n1 na mecu.. --

mah dobro je ping neka je on 150 al kad me gadjaju lag me vraca prema nazad znaci neko me pogodi djaba se zamaram pucanjem

gg guys

NinjiCa je napisao/la:
moj favorit je keeeeejdzzzzzzz

rofl ti kad ne bi lupio nesto ne znam bio bi smak svijeta

bega. je napisao/la:

NinjiCa je napisao/la:
moj favorit je keeeeejdzzzzzzz

rofl ti kad ne bi lupio nesto ne znam bio bi smak svijeta

lupiLA
svaka cast NX
mozda su ih trebali pustiti koju rundu
da ne misle da je namjestaljka
pohvale za laq i outlawa, ping im je bio 80-150, bojim se da ne zaborave igrat na lan-u!...
svaka cast pobjednicima a i porazenim...naravno ocekivala se pobjeda od NX i dosli su do nje sasvim zasluzeno...na mechu nije bilo po meni nekih igraca koji su se isticali od ostalih..svi su igrali najbolje sto mogu...jedino je server sux z*** velikog pinga..
ovo je bilo ocekivano da ce NX dobiti
ali x4all je dao sve od sebe brao momci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.