Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

FORMAT COM.

215 pregleda · 13 odgovora · otvorena 20.11.2007. u 14:25

Znaci trebam da formatiram komp ali nisam bas upucen u to.Pa ako neko moze da mi da neke upute itd ....
jarane po mom misljenu ti je pametnije da odneses u servis i halalis 20 km i lijepo se ne brines ni za sta...a ovako ako budes sam i jos neznas muke jarane...i ja sam tako jednom sam diro i sjebo komp...sam odluci =)
xPozer je napisao/la:
jarane po mom misljenu ti je pametnije da odneses u servis i halalis 20 km i lijepo se ne brines ni za sta...a ovako ako budes sam i jos neznas muke jarane...i ja sam tako jednom sam diro i sjebo komp...sam odluci =)

potpisujem.bio tu kad je reinstalirao cojek.zamalo ne sjeba sve servis zakon
xPozer je napisao/la:

ja bi radije ostavio cvaju
nije brate nista komlikovano stavis cd restart udes u boot
i samo pratis upute
Npr moras pritisnuti f8 ono ko aggree , dalje pita te dali zelis popraviti ili instalirati novi ti pritisnes escape (dont repair) onda izbrises sta hoces koji disk (ja npr brisem samo c tu ej windows na d su mi programi )odes c pritisnes d onda l onda enter : nakon toga c (da kreiras konvi c) enter i to je to i sad ne znam ima jos mozda nesto ali samo procitas i pratis upute nije nimalo tesko a sto se tice dizanja samo se podigne nakon obaranja sistema rr se comp sam i ide podizanja nakon toga driveri i ostala sranja inst i to je to beze davat cvaju u servisu
I ja bi ga vala radije odnio u servis ! Nemas brige onda !
~m3n1c~ je napisao/la:
nije brate nista komlikovano stavis cd restart udes u boot
i samo pratis upute
Npr moras pritisnuti f8 ono ko aggree , dalje pita te dali zelis popraviti ili instalirati novi ti pritisnes escape (dont repair) onda izbrises sta hoces koji disk (ja npr brisem samo c tu ej windows na d su mi programi )odes c pritisnes d onda l onda enter : nakon toga c (da kreiras konvi c) enter i to je to i sad ne znam ima jos mozda nesto ali samo procitas i pratis upute nije nimalo tesko a sto se tice dizanja samo se podigne nakon obaranja sistema rr se comp sam i ide podizanja nakon toga driveri i ostala sranja inst i to je to beze davat cvaju u servisu

Brao samo ti tako prati kosto sam i ja i u pola reinstalacije stade nema dalje error izbaci.

BTWstavi ti cvaju sebi
threat. je napisao/la:
potpisujem.bio tu kad je reinstalirao cojek.zamalo ne sjeba sve servis zakon

ma ba nidje weze kakaw serwis format je tako jednostawan. Ne znam zasto toliku frku dizu oko formata
ala ima smijesnih likova...nemoj servis..nebudi lood

ima nek u mahali sto zna sigurno pa nek ti pokaze daj mu petaka i cao a mrsko mi objasnjavat i ja sam neki dan naucio svega mi nista lakshe sam ga formatiro ****s mu ***** al et desi se

pa ti ko i meni instaliram driver i crkne mi monitor poce se pusit iz njeg ja se sjebo....al formatiraj sam ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.