Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

boTa

333 pregleda · 7 odgovora · otvorena 19.11.2007. u 19:19

admini upozoravaju da preko tema ne prodajete i ne kupujete tako da se morate njima obratiti da oni malo zarade na vama a ne gleda niko svijet i ne pita sto trazi npr polovan procesor ram graficku mis itd..... ja nesvatam neke stvari zar je cjela ova drzava u ku**u vi i dalje mislite da ljudi imaju para pune djepove lik trazi polovno jer mu je jeftinije nemoze on oticu kimter it vitez tuzlu da kupuje nove stvari...... ne prodajem niti kupujem ista ali samo nesvatam vas poz !
pa ima kupoprodaja ?

u cemu je problem

@edit ?

qme nisi za ovog foruma

Zadnji edit: 19.11.07 u 13:24:41

Ja te nista nisam skontao
Kakve veze ima sto admini upozoravaju?
Kako mislis oni na nama zarade?
Ko misli da su ljudi i BiH puni para?
De malo to pojasni meni nista nije jasno sta oces reci i zasto to govoris....
pa neam poima nisam bio 2 dana na forumu dosla mi neka poruka od admina upozorenja da preko tema ne smije niti da se prodaje ni kupuje pa mi nije jasno poz !
boTa.roLLer je napisao/la:
pa neam poima nisam bio 2 dana na forumu dosla mi neka poruka od admina upozorenja da preko tema ne smije niti da se prodaje ni kupuje pa mi nije jasno poz !

To je doslo svima omg.... Kakve to veze ima samo delete, ako ne postas temu da kupujes ili prodajes nesto to upozorenje se na tebe ne odnosi....Samo postuj pravila and don't worry

@.. : don't need to spam on this theme....
lik je skontao sve smo rekli cYa... lock tema?

@boTa: i kazes nisi bio online 2 dana? jbg brate kupoprodaja je tu odavno...ccc
meni tu nema nis nejasno aje sad dont spammm!

boTa moram reci da ti nick stvarno pristaje..
kakve veze imaju serveri sa kupoprodajom ili s ovom porukom?...i zasto si stavio temu u cs forum....

Zadnji edit: 19.11.07 u 13:36:07

I onda se pita zasto sam dobio ban ?
Stvarno si inteligentan imash kupoprodaju da se dzaba ne spama po temama :S

EDI: Fino bodova imash 40 postova i josh ne znash da ima kupoprodaja ? Malo Glup? btw.Mati ti ga obali jesno ?

Zadnji edit: 19.11.07 u 13:46:26

to ti je z*** preglednosti stranice, sto da đaba spamaš i traziš nešto polovno ili novo na temama kad moš napisati na kupoprodaju i mos staviti da je stvar polovna a i nova.

btw
ta poruka od admina nije tebi upozorenje nego svim gamerima svi su je primili
to i ocu da kazem :S a ti noobe nemas me radi cega ban ni na jednom server inteligentni majmune !!!!!!!!!!!!!!!! mozes da mi ga obalis samo jel ti jasno dasino ! sta ako sam napiso ? nisam znao da ima kupoprodajni zato se izvinjavam a napiso sam da pojasnim mislio sam da ljudi nemogu nikako prodavat ni kupovati preko gamersa nego moraju da se adminima obrate e u tome je poenta sry admin !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.