Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 30 bodova

Rupa u zidu ponovo sad (30 bodova)

432 pregleda · 13 odgovora · otvorena 18.11.2007. u 23:05

Eh ovako posto mi zadnji put niko nije pomoga daovao sam 10 bodova sada sam poveco an 30 al evo vam isto i slika kako to izgleda

"http://img187.imageshack.us/my.php?image=cs16problemqx7.jpg"

I nemojte poslati glupe poruke kao npr reinstal cs plz bez glupih komentara THX UNAPRIJED GL & HF
reinstal cs

Post dobio šamar od cYrez`n3xy

probaj promjenit rezoluciju, smanji
ako ne, skini patch v21 najjaci
http://baltgames.lv/v2/downloads/150/

Post dobio šamar od KilluminAti

ZOPe je napisao/la:
reinstal cs

lik je navo da ne reinstal qume kako si to namjestio da ja sebi nastimam

Zadnji edit: 18.11.07 u 17:09:48

Ako je i kod tebe valjda je do rezolucije... ali opet kazem, patch v21 je najaci, ako niste taj instalirajte !

Post dobio šamar od cYrez`n3xy

Joj jeste dosadni, ovo znaci da si instalirao neke dodatke ili bla bla bla. Reinstalacija ne pomaze zato sto Valve folder ostaje, a u njemu takodje i sve sto si snimao. Zato moras Uninstalirati CS, otici u Program Files (ili gdje si vec instalirao CS) i izbrisati citav Valve folder, i onda ponovo instalirati CS, ako kazes da ne moze, onda baci racunar kroz prozor, jer ti i ne treba!

Post dobio aplauz od cYrez`n3xy

smleyo je napisao/la:
Ako je i kod tebe valjda je do rezolucije... ali opet kazem, patch v21 je najaci, ako niste taj instalirajte !

Jeli ti moras 1337 postova napisati kako je super v21 patch

Post dobio aplauz od KilluminAti

Te rupe velike u zidu su ti se pojavile kada si ubacio u cstrike folder blood...tj.krv koju si vjerovatno download-ovo sa fpsbanana...E sada idi u cstrike folder i probaj nachi "blood ili blood decal" i ako najdes delete...ako ne uspijes nac delete cs i valve folder & ponovo instal cs..

Post dobio aplauz od KilluminAti

Sace tebi tata objasnit..cackao si tamo po konzoli a neznas ni sta radis..poveco si rupe od metka..i sad to treba nac i promjenit i ***a pitaj koji broj stavit zato ljepo ponovo cs instaliraj i ne dosadjuj..il bar taj fps max stavi 101 ako nista drugo..
ti imas rupu u mozgu..kolko ti covjek puta napisao da izbises VALVE folder ti opet nisi...

Post dobio šamar od KilluminAti

mcill je napisao/la:
Joj jeste dosadni, ovo znaci da si instalirao neke dodatke ili bla bla bla. Reinstalacija ne pomaze zato sto Valve folder ostaje, a u njemu takodje i sve sto si snimao. Zato moras Uninstalirati CS, otici u Program Files (ili gdje si vec instalirao CS) i izbrisati citav Valve folder, i onda ponovo instalirati CS, ako kazes da ne moze, onda baci racunar kroz prozor, jer ti i ne treba!

Nasao se bar neko pametan
jest sminka ovo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.