E narode.... treba mi pomoch... Kako da iskljucim opciju da mi kompjuter ne skenira HDD pri pokretanju Windowsa...
Diskusija
Kako iskljuciti Check Disc?
184 pregleda · 9 odgovora · otvorena 23.10.2004. u 13:27
i meni je to jednom bilo.probaj pretražiti svoj hdd da nema šta u njemu da ga iritira
idi na hd i propertis idi na tools i tu imas check disk to otvori i onda iskljuci 2 opcije.Ja mislim da je to u pitanju
Znachi da otkacim obje opcije i da ih ponovo ponovo otkacim... ? OK Probacu pa cu Vam javiti :-8
NE ISKLJUCUJ TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neka Scan disk radi,procisti od Errore,a ako ga ubrzas ili prekines BAD SECTOR ostaju na disku i ostetuje se.Polusaj me ozbiljno ti govorim.
a ako zelis da kvaris dis idi MY computer pa Desnim na C:
pa idi PROPERTIES pa Toold pa imas pise CHECK NOW samo klikni to i pitace YES NO pa odaberi sta O´s al ne predlazem ti ocam
Neka Scan disk radi,procisti od Errore,a ako ga ubrzas ili prekines BAD SECTOR ostaju na disku i ostetuje se.Polusaj me ozbiljno ti govorim.
a ako zelis da kvaris dis idi MY computer pa Desnim na C:
pa idi PROPERTIES pa Toold pa imas pise CHECK NOW samo klikni to i pitace YES NO pa odaberi sta O´s al ne predlazem ti ocam
hmmm scan disck neradi nista loshe i mislim da ti se pokrece pri pokretanju windowsa zato sto ne ugasis comp kako treba...
Sredjeno.... Zmija... stavi sam schedule 1 sedmichno... tako da bi sve trebalo da bude OK... THNX for the advice
The`Crow je napisao/la:
| hmmm scan disck neradi nista loshe i mislim da ti se pokrece pri pokretanju windowsa zato sto ne ugasis comp kako treba... |
Ma nemora znachiti,meni se palio jedno vrijeme kako god da ugasim comp.
Trajalo je neko vrijeme i onda je sam prestao.U najmanju ruku chudno.

Cudno... tu si upravu.. tacno tako i meni se jedno vrijeme na startupu pokreto pa mi je onda nestao.... Zaista neobicno.. sta li je mogo da radi... ?
The`Crow je napisao/la:
| hmmm scan disck neradi nista loshe i mislim da ti se pokrece pri pokretanju windowsa zato sto ne ugasis comp kako treba... |
ma to je 10000000 %
znash bato imash ono shut down kad kliknesh na Start... e tu se gasi konfujtor... a ne na dugme na koje se i pali

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.