E ovako,posto imam nekih problema od prvog dana kada sam kupio racunar,bilo koju igru igram extra mi je.Igrao sam WoW,DOTU,COD2.,i jos neki igara preko neta.E sada ovako :
Konfiguracija racunara mi je ova :
AMD Sempron 3200+ 1.8GHz AM2 sckt
1024MB RAM DDR2(533Mhz)
Graficka X300 256MB PCi (vsync OFF)
80GB HDD 7200 sata.
I kada igram CS uvijek mi nes trza,a to nisam navikao.Namjestio sam sve moguce, rateove razne kucao-KABLOVE nove kupovao,mjenjao modem itd..Linkove mi brzo otvara(ADSL3GB).
I patim se evo ima vech pola godine se ebajem sa ovim.Molim vas recite mi i pomozite bit cu vam zahvalan do kraja zivota.Sve igre volim al CS mi je najdrzi i bas mi on trza.Mozda se neko od vas nasao u ovakvoj situaciji...Ili bi morao uzeti neki SOLIDAN procesor do 200KM
Konfiguracija racunara mi je ova :
AMD Sempron 3200+ 1.8GHz AM2 sckt
1024MB RAM DDR2(533Mhz)
Graficka X300 256MB PCi (vsync OFF)
80GB HDD 7200 sata.
I kada igram CS uvijek mi nes trza,a to nisam navikao.Namjestio sam sve moguce, rateove razne kucao-KABLOVE nove kupovao,mjenjao modem itd..Linkove mi brzo otvara(ADSL3GB).
I patim se evo ima vech pola godine se ebajem sa ovim.Molim vas recite mi i pomozite bit cu vam zahvalan do kraja zivota.Sve igre volim al CS mi je najdrzi i bas mi on trza.Mozda se neko od vas nasao u ovakvoj situaciji...Ili bi morao uzeti neki SOLIDAN procesor do 200KM
??