Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Procesor - CS @ help

0 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.11.2007. u 21:18

E ovako,posto imam nekih problema od prvog dana kada sam kupio racunar,bilo koju igru igram extra mi je.Igrao sam WoW,DOTU,COD2.,i jos neki igara preko neta.E sada ovako :
Konfiguracija racunara mi je ova :
AMD Sempron 3200+ 1.8GHz AM2 sckt
1024MB RAM DDR2(533Mhz)
Graficka X300 256MB PCi (vsync OFF)
80GB HDD 7200 sata.
I kada igram CS uvijek mi nes trza,a to nisam navikao.Namjestio sam sve moguce, rateove razne kucao-KABLOVE nove kupovao,mjenjao modem itd..Linkove mi brzo otvara(ADSL3GB).
I patim se evo ima vech pola godine se ebajem sa ovim.Molim vas recite mi i pomozite bit cu vam zahvalan do kraja zivota.Sve igre volim al CS mi je najdrzi i bas mi on trza.Mozda se neko od vas nasao u ovakvoj situaciji...Ili bi morao uzeti neki SOLIDAN procesor do 200KM
ovako nemoze ti pomoci nijedan antivirus i to ovako uradi ako ti se hard disk djeli na dvije particije onda samo najjvaznije sacuvaj u toj drugoj particiji zavisi jel kod tebe e ili d nije vazno i onda reformatiraj disk ..
jest da nema veze sa temom a da ne otvaram novu . . .
Ima li neko da prodaje ati 9600xt 128mb ??
nemozes qme moj uzet solidan processor za 200 km to ti se radi oko 1000 solidan
ZOPe je napisao/la:
nemozes qme moj uzet solidan processor za 200 km to ti se radi oko 1000 solidan

za 1000 KM samo procesor ? malo lood ? za 1000 mozes naci cijeli racunar solidan...mozes uraditi ovo sto su ovi prije mene rekli....update bios,format disk i onda pokusaj...nema druge...i ev ak ne znas da to sve uradis ev ti za one viruse sto se zalis vec danima...kaspersky http://www.scanwith.com/download/Kaspersky_Free_Cleaner.htm

a PM ti je cd key....et
AMD ATHLON AM2 4.2 x2 GHz Dual Core 195km solidan je kolko tolko
nije do cpu ovo ti kazem vec 2 put -...u colloseumu su bili 3.0 sempronovi pa je fps bio prekucan al s obzirom da je bila 6600 gt grafa...moze ti to reci brko i yassa koji su igrali tur tamo
vremenom PC postaje trop ( a najvise to pgadja windows) prvo sto uradi formatiraj ga i reinstaliraj win XP ponovo...a kad budes pri parama nekim kupi novi HDD...iz vlastiog iskustva.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.