Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fe-C dijagram

235 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.11.2007. u 14:21

Odma da se ispricam adminima zbog ove teme, znam da se ne smije pisati u vezi skole, ali neznam sta da napravim.

Trazio sam na inetrnetu, u knjizi Tehnicki Materijali 2, ali nemogu naci konkretan odgovor na pitanja o Fe-C dijagramu..

1. U kojim strukama se koristi Fe-C dijagram, koje vrste kristala gradi?

2. Kakvu kristalnu građu gradi austenit u dijagramu Fe-C?

molio bih samo one koji znaju da odgovore..

Hvala!
Evo ti orginal predavanje sa masinskog fakulteta u sarajevu... ako ti ovo ne pomogne onda neznam dalje !
http://rapidshare.com/files/69445487/Fe3-C_dijagram.pdf.html
@ iggy_pop, cRuiSer4mi0

sta pise u mom postu prvom?

"...... molio bih samo one koji znaju da odgovore.."

zar ne? zasto vi onda gluposti morate pisati,

@ mcill, oldies`neO

ajde ako je ikako moguce da samo te odgovore spremite u neki .txt file..jel nemam taj program u kojem se otvara .pdf, powerpoint je to ja mislim...ali nemam office na racunalu..pa bih vas molio..
Evo sad sam probo da prebacim u txt format ali se ne moze sve kopirati samo neko kljucne rijeci.... ako mozes sacekati da ja vidim sa profesorom da mi dadne na stiku......
oldies`neO je napisao/la:
Evo sad sam probo da prebacim u txt format ali se ne moze sve kopirati samo neko kljucne rijeci.... ako mozes sacekati da ja vidim sa profesorom da mi dadne na stiku......

nije da mogu nesto previse cekati ali ajde..ionako previse trazim...probaj to sto prije sredit...nisi ti trebo kompletno predavanje prebacit u .txt format..nego samo odgovore na ta pitanja sto meni trebaju
SySteM.eRrOr je napisao/la:
@ iggy_pop, cRuiSer4mi0

sta pise u mom postu prvom?

"...... molio bih samo one koji znaju da odgovore.."

zar ne? zasto vi onda gluposti morate pisati,

@ mcill, oldies`neO

ajde ako je ikako moguce da samo te odgovore spremite u neki .txt file..jel nemam taj program u kojem se otvara .pdf, powerpoint je to ja mislim...ali nemam office na racunalu..pa bih vas molio..

Treba ti Adobe Reader.

http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.