Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

prodajem wow account

0 pregleda · 9 odgovora · otvorena 13.11.2007. u 11:37

Prodajem wow acc. kao sto i naziv teme kaze
al prvo! nemojte mi govorit kupoprodaja blablabla zato sto neradi. napisem sve kako treba al nemoze postavit na kupoprodaju...
znaci na acc-u je lvl 70 rogue
Name Djalox pa pogledajte na armory.
btw. evo vam link zato sto znam da ima puno idiota kojim je mrsko potrazit malo po armory-ju pa samo traze gotovo...
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Chromaggus&n=Djalox

Guild je Reunion. raidaju karazhan atm.
add me na msn pa da se dogovorimo
btw. uspio sam sad na kupoprodaju stavit...al slika je...
emYREEE je napisao/la:
ma nije niko normalan za to dati 300km

p... ti mila m*****a prije nego sto napises nesto bolje bi ti bilo da izracunas koliko account uopste vrijedi recimo obicna lvl 70

1. WoW pertbc 59KM
2. WoW TBC 49KM
3. potrosio je najmanje 1 prepaid od 2mj koji je 69KM
4.koliko se trudio da postigne tko igra wow zna koliko treba igrat i ulozit truda i vremena.
5.neke se stvari nemog lahko tako procjeniti al tu si TIi i ostalih par kako ih zovemo dbl-a sa Gamersa il ti ga malog ranka inteligencije!
Prodajem ja bloodelf paladina
full epic holy gear
pct up ( moze se prebacit na drugi realm i promjenit ime )
name : jagge
realm : Trollbane
imam sve odgovore
cdkeyeve
full name sve.

1800+ healinga ima
i 280% flaying mount...

ima t5 sholdere
2 djela t4

... bla bla

msn : [email uklonjen]

cjena : 150km ( veoma jeftino )
Zuma je napisao/la:
p... ti mila m*****a prije nego sto napises nesto bolje bi ti bilo da izracunas koliko account uopste vrijedi recimo obicna lvl 70

1. WoW pertbc 59KM
2. WoW TBC 49KM
4.koliko se trudio da postigne tko igra wow zna koliko treba igrat i ulozit truda i vremena.
5.neke se stvari nemog lahko tako procjeniti al tu si TIi i ostalih par kako ih zovemo dbl-a sa Gamersa il ti ga malog ranka inteligencije!

Njegov acc nije da ne vrijedi 200km

nego mu ne bi dao vise od 100km ...

ovo je Bosna jarane
Zuma je napisao/la:

1. WoW pertbc 59KM
2. WoW TBC 49KM

sta se palis zeko
momak neiskusan smiri se
yassa ti si, bez uvrede, idiot ako takvog paly prodajes za 150km...
moj prijatelj je wariora , nista posebnog prodo za 450 km sam tako...
a to sto zuma kaze, upravu je lik skroz, malo izracunas pa se onda javljas
Svi ste vi zaostali malo vise, kao npr: ti koji hoces za svoj akaunt nekih 300 km dosao si na g.ba da ga prodas a znas da ima samo par ljudi koji bi mogli da udovolje tvojim zahtjevima,sve ostalo gleda kako da plati internet i ostalo. Mislim ovaj izabrao si pogresno mijesto a i nikad neces izvuci povoljnu cijenu za to.

Kao sta ovaj rece ovo je bosna, idi na Ebay, Google , itd itd i postavi aukciju pa ces vidjet koliko ces dobiti. gledao sam ja takvih bisera dosta, pa cu pocrnijeli ubrzo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.