Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SMS poruke

366 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.11.2007. u 15:41

treba mi stranica sa sms porukama
znaci textovi poruka
HITNO!!
http://teen.tockica.net/clanci_tekst.asp?ID=308 vidi moze li ovo proci
               threat. je napisao/la:
http://teen.tockica.net/clanci_tekst.asp?ID=308 vidi moze li ovo proci

buraz hvala
svaka cast
molim admine lock
i da daju momku aplauz
wadja.com

jebiga prelet ... zamolio bih admina da mi samar opali
Evo ti neke =)

Tebi sto imas zelene oci Nek ti vjeter nosi moje rijeci I tebe sto sanjam nek Cvijece sapuce VOLIM TE. Nek zvijezde sanjaju tebe, Tvoje.....

Ja ti nudim ljubav, ja ti nudim srecu. Nemoj da se plasis prevariti te necu. Ja ti pruzam ruke, ja ti pruzam sebe, a sve ostalo zavisi od tebe!!

Samo su tvoje usne toplije od sunca, samo su tvoje oci dublje od mora, samo je tvoja ljubav veca od neba... Samo tebe volim i ti sve sto mi treba.

Priznat cu ti nešto;necu te voljeti vjecno.Ne ljuti se,ni život nije vjecan.Voljet cu te jedan mali dio vjecnosti-onaj mali dio,koliko traje moj...

Te nochi kad si se rodila padala je kisha. Nije padala zato sto je trebalo tako da bude vec sto je nebo izgubilo najljepsu zvijezdu

Ako neko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime priznat cu mu da te voli vise od mene

Nisam znala sta je prava ljubav .. kad sam tebe srela znala sam .. sad ti si LJUBAV mog zivota i sad ti si moj zivot i sve ostalo u zivotu ....

Da mi je imati moc, da se pretvorim u noc, pa da vidim cijeli grad i saznam gdje si sad. Da ti se uvu?em u snove i saznam kako se tvoja ljubav zove.

Kad te tuga slomi i kad te srce boli, procitaj ovu poruku i vidi ko te voli, u grudima mojim srce tuce, jer te zelim nemoguce

Volim te volim al srce mi vene jer ja nisam sigurna da li ti volis mene?

Obišao bih i sunce i zemlju i na nebu oblak beli, al bi opet samo opet u zagrljaj došo tebi, tu bih vecno stanovao medj grudima vrelim tvojim, ...

Volim te volim zasto bih krila sa tvojih usana i otrov bih pila! Volim tebe i tvoj glas vise nego zivot svoj...

Lubavi Ej ljubavi u dalekom gradu zasto places,zasto gubis nadu zasto me mrzis kad si ti zgazila mene uvenula je ruza al nisu uspomene...

Kada ti vidim u ocima sjaj,kada se nasmiješ oko sebe osjetim raj,a kada ugledam lice kao što je tvoje shvatim da andeli ipak postoje!!

Ja nisam kraj tebe,a noc je blizu.Usne tvoje sada mi se grizu.Kako sada da budem kraj tebe.Tesko!Treba mi moc.Zelim ti laku noc,srecu svu i mene u snu!!!

Daleko si od ociju ali od srca nisi. Jedino što mi nedostaje znaj ti si. Nisi zvijezda ni andeo, ni Bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim...

Bori se za srecu, za ono što želiš.Ono što mnogo ti znaci, nemoj dijeliti.Ne brini za druge, jer drugi ce se snaci, ali ljubav poput tebe teško je naci!!!

Pisem ovu slatku poruku,u ovom slatkom trenutku.U slatkom satu,mojem slatkom zlatu.Imam slatku tremu jer se javljam najsladjem stvorenju!!!

Danas necu plakati, suze nisu lijek, ali pamti ove rijeci VOLJET CU TE ZAUVIJEK danas lažem sebe "dobro mi je bez tebe" ali srce tajnu krije nikad gore bilo nije.

Duboko vjeruj u ono sto zelis i zapamti izgubljeno je ono cega smo se odrekli u.Uzivotu pozeli samo jedno:da ne volis izgubljeno i da ne izgubis voljeno!!!!

U tihoj noci dok srce strepi, sjeti se mene moj andele ljepi. Ako te rastuže zvuci gitare i ako život gorko zaboli, sjeti se da postoji netko tko te jako voli!!

Vec je tako kasno...hladno...evo dajem ti srce ranjeno i jadno ruke mi drhte placem i molim živim samo jer te volim!!!
               t-bone. je napisao/la:
buraz hvala
svaka cast
molim admine lock
i da daju momku aplauz

hahhahahahhahaha

A ti nisi nikada cuo za www.google.com ili www.google.ba !!!!
               LoKi© je napisao/la:
wadja.com

lol ne za sljanje nego textovi poruka !

i za tebe vrijedi bug.exe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.