Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

NFS u1

289 pregleda · 9 odgovora · otvorena 06.11.2007. u 19:02

Pošto ne znam gdje da postam ovu temu :S jer nema nekih soba za to tako da ću ovdi.... boli me birga dal me admin bana ili da shamar jer dao sam 200kn za need for speed underground 1
i kaže da nevalja cd key a kupio totalno novo...jel zna možda u čemu je problem mislim meni installa igru i to sve samo se ne mogu na EA Games registirat

ili mi recite kako mogu igrat online?
opcija trazi

bila tema

http://gamers.ba/procitaj.php?id=3691&forum=9

sorry link je za underground 2

Zadnji edit: 06.11.07 u 13:14:31

to nije orginal igrica .. ko god da ti je prodao .. zaj3bo te ! 200kn to je oko 50 km ... haver mi je kupio davno orginal u Sloveniji i platio oko 50 eura ...
Kako znam do sad, koju sam god original igru kupio a kupujem cesto, ni na jednom mi nije trebaco CD-key
-score. je napisao/la:
Kako znam do sad, koju sam god original igru kupio a kupujem cesto, ni na jednom mi nije trebaco CD-key

potpisujem
-score. je napisao/la:

ni crack
Netreba ti za install, ali ti treba za online igranje.

CD Key ti je kao Steam ID, svaki je unikatak i treba za online igranje, naravno nemogu oni fuseraji jer je sve u EA Games server database.

Ako si kupio orginal od prijatelja ili nekog "lika" onda je on vec iskoristio taj CD Key, te kako nije izbisao taj account server nece da primi isti CD Key jos jednom. Ako si kupio u radnji idi u radnju i zali se.
-score. je napisao/la:

podpisujem i ja...
naravno logicno je da za orginal igricu netreba crack i cd-key
To koriste hakeri kada "otkljucavaju" igricu
InnO je napisao/la:
podpisujem i ja...
naravno logicno je da za orginal igricu netreba crack i cd-key
To koriste hakeri kada "otkljucavaju" igricu

upi mi majko top

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.