Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 28 bodova

Problem s wordom

189 pregleda · 8 odgovora · otvorena 05.11.2007. u 21:07

Kada pokusam otvoriti jedan wordow dokument pojave mi se hijeroglifi i trazi da instaliram nekakv converter. Instaliram ga ali ne pomaze. Evo slika pa ako netko zna rijesiti dajem bodove.

http://rapidshare.com/files/67679072/untitled.JPG.html

HVALA
Odi win default...
Mozda je format damaged?

Zadnji edit: 05.11.07 u 15:11:45

ak nije tvoj dokument onda vam je ralicit moras imati isti word kao i taj sto ti je poslao djabe ti convertor eto pozz i sa srecom xD
pozz prijatelju probaj instalirati neke programske jezike jest da se nerazumijem puno oko toga ali ja mislim da ili nemozes otvoriti nikako ili je radeno na nekom durgom programu ili je na novijem wordu radeno znaci 2007 et to je od mene ako nemogne javi pa probacemo ti opet nesto naci

Probaj instalirati neke skirpte stavis ih u system32 folder javi ako nije znam kako je to bas bezveze to se i meni desilo al neznam tacno sta sam instaliro cim saznam nesto detaljinje recu ti np bro
ctrl+a
ctrl+c
ctrl+v u obicni notebook sacuvaj to .
ponovo otvori taj notebook ctrl+a
ctrl+c
otvori novi word dokument ctrl+c

pokusaj to !

Radjeno je puna 2 mjeseca i od jednom se pojavilo tako to word 2003 ili 2007 ne pije vodu.

@ Lav ne moze

Zadnji edit: 05.11.07 u 15:20:01

Posalji mi na E-mail ako zelis, imas u profilu, a ja cu vidjeti da to sredim pa da ti vratim!
Moze biti da je radjeno u WORD-u 2007, a ti imas 2003 ili obrnut.
Moze biti i da je radjeno u nekom drugom programu, pa zato ne moze ili je pogresna ekstenzija stavljena.
Moguce je i da je pisano u nekom pismu koji ti nemas, tipa kineskog, japanskog ili neki drugi.

Ja ti mogu nabrojati samo greske koje mogu biti, a za resenje mi je zao.
Pisano je u wordu, pisan je 2 mjeseca bez ikakvih problema, pisan je i u 2003 i u 2007, pojavilo se nedavno...

Mislim da nema rijesenja za ovo al ostavit cu pitanje ako neko ipak bude znao..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.