Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno

NFS most wonted instal

274 pregleda · 7 odgovora · otvorena 05.11.2007. u 19:48

Eh vako uzo sam dvd od nfs most wonted-a i sad kad udjem u njemu svasta nes alkohol antiblax cd 1 cd2 cd3 cd4 bonus dvd crac i sad nema tu da odma instaliram a kako sad to ide

PLS help
admin daj aplauz onom ko pomogne
Instaliras Alcohol ili Deamon tools i sa njima Mountujes te fajlove CD1, i pokrenuce ti se instalacija, kad ti trazi CD2, mountujes njega i sve tako. Kad zavrsis instalaciju, crackujes, pokrenes Antiblax, i udjes u igru...
hmm...ovako ubaci cd udje u u DVD drives instaliras DEMON tools ili alcoholl resetujes racunar .....onda odes do doel sto se pojavi na starton traci demon tolls ili alcoholl odes desna tipka options sefedisc pa satvis kvakicu onda odes an umontain image odes na CD 1 i pocinje istalacija i kad ti zar=trazi CD2 odes umontain CD2 pa kad zatrazi CD3 odes umontain CD3 i to je to ..bar sam ti malo pomogao..cudi me kako nije doslo upustvo...vidi mora bit uputstvo
1. ne piše se wonted nego Wanted
2.Prebaci sadržaj CD na Hard Disk,može a i ne moraš
3.Instaliraj Alcohol
4.Učitaj sliku br 1 sa cd-a u Alcoholu
5.Kad učitaš sliku pokrenuće se instalacija,kad ti zatraži CD 2 učitaj 2. sliku u Alcoholu i tako 3. i 4.
6.Kad se završi instalacija,pokreni antiblax i IGRAJ

Et nadam se da ti je pomoglo GL
               -[mayer]- je napisao/la:
hmm...ovako ubaci cd udje u u DVD drives instaliras DEMON tools ili alcoholl resetujes racunar .....onda odes do doel sto se pojavi na starton traci demon tolls ili alcoholl odes desna tipka options sefedisc pa satvis kvakicu onda odes an umontain image odes na CD 1 i pocinje istalacija i kad ti zar=trazi CD2 odes umontain CD2 pa kad zatrazi CD3 odes umontain CD3 i to je to ..bar sam ti malo pomogao..cudi me kako nije doslo upustvo...vidi mora bit uputstvo

bilo nes procitaj uso nea nis al ev ti si pomogao
U DIREKTORIJU ***crack** IMATE 2 PROGRAMA KOJA MORATE INSTALIRATI I TO **daemon400.exe** I **Anti-Blaxx.exe**
KAD IH INSTALIRATE NAPRAVITE RESTART. U DESNOM DNU MONITORA POJAVIT CE SE DVIJE IKONICE OD OVA DVA SOFTWAREA.
SA DEAMON TOOLSOM MOUNTAJTE FAJLOVE KOJI SE NALAZE NA DVD-U **Cd1,Cd2,Cd3,Cd4**
ZATIM POSETAPIRAJTE *Anti-Blaxx* TAKO STO CE TE DESNIM MISOM NA SETING I DATE MU PUTANJU IMATE PRILOZENU SLIKU OTPRILIKE
KAKO BI TREBALO NAMJESTITI SETINGE **antiblaxx.JPG** SAMO STO UZIMATE KAO SUORCE DEAMON TOLS..
shadow-15 je napisao/la:
bilo nes procitaj uso nea nis al ev ti si pomogao

ma bitno je sa sam pomogao kolko sam mogao tu smo da pomazemo pozz na igraj se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.