Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sve strategije na isti fazon

287 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.11.2007. u 11:44

U zadnije vrijeme sam malo posmatro ove nove strategije i sve sto sam gledo da u zadnije vrijeme prave sve na isti fazon neznam zanima me samo sta vi mislite o tome npr. C & C:Tiberium Wars,Rise of Legends itd.Sve sto hocu da kazem je mislim stvarno sve igre idu na ove neke svemirske fazone nigdje vise onih starih dobrih igrica strategije poput

-Age of Empires

-Sudden Strike

-Frontline Attack

Eto par primjera sto su to bile stare dobre igre pa me zanima sta vi mislite o svemu jesuli pretjerali sa tim strategijama gdje se samo radi o nekim magijama,svemirskim brodovima itd.
molim te takve teme su bile zato opcija trazi postoji bila je diskusija
bilbo. je napisao/la:
molim te takve teme su bile zato opcija trazi postoji bila je diskusija

pa sta ako je bila tema, ako neces dati pametan komentar... tisu.

a sto se tice toga istina je da se sve vise furaju strategije na fazon "might and magic" jer se takve stvari najbolje prodaju. To kupuju vecinom iskusniji (stariji) igraci jer igre na takve fazone su malo kompleksnije i zahtjevaju malo mikromenadzmenta. Sudden strike i slicne njoj su igre koja se manje okrecu strategiji (pogotovo SS1) jer je ustvari prednost u takvim igrama kolicina jedinica i znanje gdje je protivnik
Ja se samo nadam da ce Starcraft II biti bomba, uvesti nesto novo...

Ako i to bude flop kao i age III (bar za mene katastrofalna igra), strategije definitivno u krizi!

I DA LI CE IKADA IZACI WARCRAFT IV ?
pokushak Company of Heroes nije "svemirska", vech old good ww2 (il je 1 neznma )

@Schlachter
neche ti izlazit wc4 u bliskoj buducnsti barem tako blizz. kazhe , btw. sta ce ti wc3 kad neznas ni 3ce igrat nUUbe

Zadnji edit: 04.11.07 u 06:54:01

n4m3 je napisao/la:
pokushak Company of Heroes nije "svemirska", vech old good ww2 (il je 1 neznma )

@Schlachter
neche ti izlazit wc4 u bliskoj buducnsti barem tako blizz. kazhe , btw. sta ce ti wc3 kad neznas ni 3ce igrat nUUbe

WC4 je vec trebao izaci, medzutim, kako je Blizz uvidjeo enormni profit koji donosi WoW, izdao je expanziju (tj. TBC) umjesto WC4 kako bi jos vise zaradili i kako bi WoW postao popularniji.
sta ce blizzardu Warcraft RTS, samo trosenje para, kad ima WoW na kojem zaradjuje neemoguce pare, sad samo puca ekspanzije i to je to
igraj ako insi igro stonghold 1,crusader.2
ili cossacks to su ti na taj fazon "starih"
worl in conflict
poigraj i bice ti sve jasno.....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.