Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 7 bodova

Dernek.ba problem

2.320 pregleda · 12 odgovora · otvorena 02.11.2007. u 15:34

Znaci imam problem pri otvaranju ove stranice...
Stranicu mi otvori tek nakon jedno 5 minuta i toliko cekam i kada kliknem na bilo koji link na stranici. Prije mi je bilo sve u redu. Isti je problem i u IE i u FF.
Eto ako ko zna u cemu je problem ....

btw: koristio sam opciju trazi i nasao sam neke teme,ali bas nisam povezao one probleme sa ovim mojim!

Bihnet ADSL 3G

+

Nisam naglasio mi dernek ne funkcijonise ( radi al rtd-irano) vech vise od mjesec dana!
Ako ti je bihnet adsl onda nije do tebe...nesto dr***u u posljednje vrijeme nemogu google otvorit kako treba
na mom podruchu sa adslom je sve u redu , tj otvara stranicu normalno.... sad neznam kojoj ti regiji propadash
i ja sam jucer imao problema sa dernekom
ko da je dial up toliko je bio spor
a koristim adsl
a evo danas je sve uredu
tako da ce i tebi vjerovatno sutra sve bit u redu
imam i ja isti problem vec duze vrijeme, prije je bilo sve rega a sad ulazi na dernek isto hajmo srat :S :S:S
dernek trenira nashe zicvce ?

btw : hs-hkb mi je konekcija
Gianny~ je napisao/la:
E jeb0 vas vise taj lijepi vas dernek vise dopizdio mi je :SSSSS

pogledaj statistike ... sta je gamers , a sta dernek , dernek je zabawa itd ... a ovo ?

Glupiranje , smaranje sa bijednim igricama ... itd
Dernek ti je najcesce prebukiran, pa nemoze da otvori ; To isto se i meni desava ali najcesce navecer kad je raja u kucama za kompjuterima, pa svi navale na dernek.ba.
dernek je naravno na dedicated serveru ali i on je preopterecen...dernek.ba prvi sajt koji je postavio rekordan broj posjeta...cak i od burek foruma....preopterecen je server...i to puno jedino sto vam ostaje jeste da cekate tih 5 minuta....
Rješenje
Siguran sam da do KASPERSKYja, imao sam istog problema pa instalirao sam NOD32 pa brzeeeeeeeeee. "izasao NOD32 3.0" :-).
tj prvi sajt na balkanu koji je postawio r broj poseta

kakv kaspersky
Ma daaj sta mi svi govorite dernek pretrpan,ima puno posjeta bla bla bla. Znam ja to sve ali sam naglasio da mi je prije radio solidno,a sad gotovo nikako ne radi. U drugom stanu imam konekciju EPN i sve radi pravo dobro i brzina mi je ista kao na g.ba ..

Probat cu sad to vidjet sto je Yasco! napisao pa ako proradi bodovi su tvoji

hahahahha evo ja pauzirao kaspera kad ono otvori mi dernek u sekundi

Hvala Yasco!

Zadnji edit: 02.11.07 u 12:09:00

Yasco! je napisao/la:
Siguran sam da do KASPERSKYja, imao sam istog problema pa instalirao sam NOD32 pa brzeeeeeeeeee. "izasao NOD32 3.0" :-).

I ja bash gledam sranje ovo sporo mi otvara dernek... sad zagasim kaspersky ide ko podmazanooo

thx caree

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.