dali neko igra ovu igru ako igra interesujeme kako da pokrenem prvu trku kupim kucu kupim auto i dodem do cilja da pocnem svoju prvu trku ali dalje neznam kako pomagajte hvala
Diskusija
Test Drive Unlimited
0 pregleda · 3 odgovora · otvorena 01.11.2007. u 23:41
stisnes slovo "m" u igri i nades odgovarajucu trku koju zelis, kliknes na nju i GPS ce te odvesti do destinacije tj. samo stijelice prati. Kada dodes i pojavi ti se znak da si dosao do mjesta gdje trka pocinje lupi "enter"
Sollozzo je napisao/la:
sve je to ok ali ovako dodem do one prve trke znaci prva nakon kupovine auta odma na pocetku i dodem do svoje prve trke i stisnem enter i onda igra stane nece dalje ona se kamera vrti u krug cekam jedno 5 minuta nista se nedesava a gore mi pise da nisam napravio da se mogu online trkati a to i nezelim zelim da ugram offline
stisnes slovo "m" u igri i nades odgovarajucu trku koju zelis, kliknes na nju i GPS ce te odvesti do destinacije tj. samo stijelice prati. Kada dodes i pojavi ti se znak da si dosao do mjesta gdje trka pocinje lupi "enter" |
sve je to ok ali ovako dodem do one prve trke znaci prva nakon kupovine auta odma na pocetku i dodem do svoje prve trke i stisnem enter i onda igra stane nece dalje ona se kamera vrti u krug cekam jedno 5 minuta nista se nedesava a gore mi pise da nisam napravio da se mogu online trkati a to i nezelim zelim da ugram offline
i meni isti problem dodzem na trku i udjem ali samo stane
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.