Kako promjeniti in-game font. Ne boju, vec FONT.
Pitanje
Riješeno
20 bodova
CS font [20 bodova]
299 pregleda · 9 odgovora · otvorena 01.11.2007. u 18:21
za bijela slova
con_color " 000 000 000 "
za bijeli nisam
cl_croshaircolor " 555 555 555 "
i tako mijenjas dok ne dodjes do boje koja ti se svidja
con_color " 000 000 000 "
za bijeli nisam
cl_croshaircolor " 555 555 555 "
i tako mijenjas dok ne dodjes do boje koja ti se svidja
Equaliser je napisao/la:
kao prvo to si prepiso od mene sa druge teme kao drugo to lik ne trazi nego PROMJENU FONTAA
| za bijela slova con_color " 000 000 000 " za bijeli nisam cl_croshaircolor " 555 555 555 " i tako mijenjas dok ne dodjes do boje koja ti se svidja |
kao prvo to si prepiso od mene sa druge teme kao drugo to lik ne trazi nego PROMJENU FONTAA
ne znam da li se to moze tek tako u konzoli mjenjati ali sam imao jednu vrijeme neki hud koji sam skinuo sa www.fpsbanana.com i izmedu ostalog je hud imao drugaciji font slova
Equaliser je napisao/la:
idole nije trazio color nego fontove: italic,bold,......
| za bijela slova con_color " 000 000 000 " za bijeli nisam cl_croshaircolor " 555 555 555 " i tako mijenjas dok ne dodjes do boje koja ti se svidja |
idole nije trazio color nego fontove: italic,bold,......
Equaliser je napisao/la:
jos frajer naglasio da ne trazi to vec FONT
jos frajer naglasio da ne trazi to vec FONT
Promjenis u file'u trackersheme,u resource, najcesce su dobri s GUI'ovima , probaj instalirat PGS gui, jak je ...
mvp4mi0 je napisao/la:
Font ti bold, italic .... ccc svega u bozijoj basci ... Fontovi su Verdana, Arial, Tahoma, Lucida itd.
| idole nije trazio color nego fontove: italic,bold,...... |
Font ti bold, italic .... ccc svega u bozijoj basci ... Fontovi su Verdana, Arial, Tahoma, Lucida itd.
Moj ex
to mozes naci sto ti treba na fspbanana.com
to mozes naci sto ti treba na fspbanana.com
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.