Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Virtual drive

0 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.11.2007. u 11:21

E ovako gameri instalirao sam windows nedavno i prvi put kad sam instalirao demon tools napravio mi je virtualni dive ali CPU mi je radila na 50 % izbrisem ga racunar radi normala i opet ga instaliram nepravi mi virtualni drive.Pokusavao sam i kopirati sistemski file od cd roma ali nije ni to, pokusavao sam i sa 5 drugih programa sto prave virtual drive i sa njima je bilo isto.Ako neko zna u cemu je problem nek se javi
UNAPRIJED HVALA !!!
qme imam ti ja virtual draiv
znaci nije deamon tols i te gluposti
fakat je jednostavan za koristenje
pa ako ti treba javi mi se na pm
Ma drug kontam ja tebe sve nego demon tools i ostali programi koji prave virtual drive nece da mi ga naprave prije sam radio sa njima 100 puta nisam imao problema ali et sad neznam stvarno do cega je
rimA je napisao/la:
Ma drug kontam ja tebe sve nego demon tools i ostali programi koji prave virtual drive nece da mi ga naprave prije sam radio sa njima 100 puta nisam imao problema ali et sad neznam stvarno do cega je

qme znam u cemu je problem to je glupost
od programa pogotovo deamon tools
radi njega mi je pao sistem i kad sam
instal virtual drvie 7.0 swe je ko da ga nema

ali ako imas deamon tools porobaj
desni klik na njega u task baru i enadble all
potrazi malo pise nesta tako i on ce ti postati zelen

i jos jedan razlog radi kojih zribaju takvi programi su
vrijeme i datum pogledaj jeli tacno

Zadnji edit: 01.11.07 u 06:33:20

Rješenje
Stavi pod Regional Settings, jezik na Croatian umjeto bosanski i radit ce ti.
scarface je napisao/la:

da.
scarface je napisao/la:

Drug hval puno nisam ni pomislio da do tog moze biti nemam bodova jbg soory.
Deamon tools- desni klik u task baru, mout image, udji na cd1, mount, cd-2 mount.. ili kolko god ih imas... izvadi cd, upali Deamon tools, udji u igru...hf
024ZeuS je napisao/la:
Deamon tools- desni klik u task baru, mout image, udji na cd1, mount, cd-2 mount.. ili kolko god ih imas... izvadi cd, upali Deamon tools, udji u igru...hf

Ma radio sam ja sa njim 100 puta ali et sad mi nesto nije radio stvarno nije mi ni na kraj pameti doslo da moze da bude do Regional Language ali u svakom slucaju radi havala na pomoci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.