Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pitanje u vezi qESWC Cro

376 pregleda · 9 odgovora · otvorena 31.10.2007. u 21:39

Zanima me zasto je tema o qESWC-u Cro zavrsila u kanti?
http://gamers.ba/procitaj.php?id=25478&forum=3&page=4

Jeli se nes promjenilo/ sjebalo ... nisam upucen.
Pitam iz prostog razloga sto sam mislio ici (a sad ne znam hoce li iko iz BiH ici ... pa et)

Pozz!

btw.
Ako neko zna ... nek odgovori.
Ako ne... pls... shhh!

Ko ode švaka mu ćast!
Mozda ode jedna ekipa max dvije a i to nevjerujem...

Edit :

Za one koje ce me citarat jedan odgovor mogu ici oni koji imaju pare na bacanje...karta nije skupa,hrana nije skupa,spavanje nije skupo...i sve ostalo da ne nabrajam...al kad se sve skupi...malo ko sebi moze to prijustit...nidje veze oca mi odo igrat u lanu... ME vs tha njubs on lan
ja sam svoje rekao ............ 1000000000% idem MAKAR ISAO SAM

a probacu dovest 1 ekipicu
Koliko sam cuo samo oni koji imaju hrvatsko drzavljanstvo mogu da ucestvuju na qeswc cro... ILI uz sistem tipa 2 igraca iz bih 2 igraca iz cro i 1 iz neke 3ce zemlje... nadam se da sam pogresno informisan ?
               marconi je napisao/la:
Koliko sam cuo samo oni koji imaju hrvatsko drzavljanstvo mogu da ucestvuju na qeswc cro... ILI uz sistem tipa 2 igraca iz bih 2 igraca iz cro i 1 iz neke 3ce zemlje... nadam se da sam pogresno informisan ?

Sad ce potraga za igrachima sa cro pasoshem , ha ?
Nije nikakav problem otići u Zagreb, problem je imati hrvatski pasoš. Ionako ga imaju oni koji će pobjediti na turniru, pa nema veze
Ljepota bi bila,kada bi jedan bus isao iz Sarajeva za Zagreb,pun Sarajevski SKILLERA ,a extra bi bilo otici i malo se upoznati sa novom rajom
koda je lako otic trebas drzavljanstvo i jos mnogo togaaa
mislim da je to slucajno stavljeno u kantu! il je previse likova spamalo na temu !
standardni eswc rules oko igraca
3-2 (3 iz drzave u kojoj se odrzava 2 iz neke druge)
3-1-1 (....)
2-2-1 (2 iz drzave u kojoj se odrzava 2 iz neke druge i 1 iz neke trece)

Znaci minimum je 2 igraca koji imaju HRVATSKE dokumente .... pa sad vi gledajte sta i kako

i da sky ... sad krece potraga za igracima sa cro pasosima
Ako ko ode dobro je ako ne .... pa o5 je nekome dobro

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.