Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Mish steam problem

310 pregleda · 12 odgovora · otvorena 31.10.2007. u 17:15

Juce sam kupio steam i instal ga. Sve je rega , samo mi mish preskace kad igram cs, a ne preskace na igram na nonsteamu. Ako mi neko moze pomoci bio bih jako zahvalan.

Probaj ukljuciti refreshlock mozda pomogne ako nemas evo ti link http://dl.winsite.com/bin/downl?5000000037257
cfg udesi prvo pa igraj onda. izađi iz svih aplikacija koje vuku konekciju prije nego uđeš u steam cs.
FaTaL je napisao/la:
cfg udesi prvo pa igraj onda. izađi iz svih aplikacija koje vuku konekciju prije nego uđeš u steam cs.

kao msn, da iskljucim firewall , sta josh??
FaTaL je napisao/la:

neam za edita izvinite, ali nije problem do konekcije jer tastatura radi dobro samo je do misha :S

Prebaci svoj .cfg sa non steama u steam...tj..
Ukucaj odgovarajacu sens

a mislim da je do rejtova stavi ove.

rate 9999
cl_cmdrate 30
cl_updarate 30

Zadnji edit: 31.10.07 u 12:55:05

ch1p je napisao/la:
Prebaci svoj .cfg sa non steama u steam...tj..
Ukucaj odgovarajacu sens

a mislim da je do rejtova stavi ove.

rate 9999
cl_cmdrate 30
cl_updarate 30

ma uradio sam sve to i nije

aj molim vas josh ideja
mvp4mi0 je napisao/la:
aj molim vas josh ideja

Kupi novi mish?

Meni na mx518 sve normala radilo, idi kod nekoga ponesi mish i provjeri jeli isti problem...
tenk je napisao/la:
Kupi novi mish?

Meni na mx518 sve normala radilo, idi kod nekoga ponesi mish i provjeri jeli isti problem...

ma i meni je mx518 . i radi jer u stasnetu radi dobro. nesto je drugo u pitanju :S
csmajstaduca je napisao/la:
To mora da je do laga zato sto na steamu uzasno laga

daj ba ne provaljuj se cuj na steamu laga meni na steamu lag 10 do 15
i meni ponekad steka.. to ti je z*** toga sto je steam prezahtjevan pa malo steka jbg

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.