Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

AKO CEMO POSTENO

271 pregled · 12 odgovora · otvorena 30.10.2007. u 22:25

samo pitanje za admina ako niej problem

et manovali ste mene i alica
nije problem
banujte mi i ovaj acc ali niej posteno mislim da i oggy zasluzuje ban
pogledajte po alicevim guestbookovima proziva i sere nesh

samo kazem redi je da i njega banujete
izvinite nemama za edita

zasto nekome smeta alichev profil
onaj profil ima najmanje 4-5 ljudi na gamers.ba
i nikom nesmeta i javi se jedan levat
ako ti smeta ne gledaj oggy
pravi svoj profil kako oces nije nikog briga
Zasto jednostavno nisi poslao PM nekome od admina ?
Toweleeeie je napisao/la:

Potpisujem !
meni licno onakav profil ne smeta jer to su ljudi koji su rizikovali svoje zivote da bi spasili nase..

jes da se neke stvari trebaju izbrisati

Zadnji edit: 30.10.07 u 17:31:14

Mi kako treba korisnici necemo dozvoliti da se G.Ba pretvori u Nacionalni portal stoga kanite se nacionalnosti i ratova...
I ako bude pod navodnicima taj rat ovdje ne pricajte o njemu nego....Idemo igrati cs i pisati i jedni drugima pomagati...

Nacionalizam izbacite kada se logujete na g.ba

Vidjeli negdje na nekom portalu rat rat o odmah sada rat..Smirite se sve ce se smiriti svaka suvisna tenzija

Dosta je bilo ratova...
---

Zadnji edit: 30.10.07 u 17:34:49

Toweleeeie je napisao/la:

jer je ovdje uocljivije i nada se da ce prija odg dobiti
quell je napisao/la:
meni licno onakav profil ne smeta jer to su ljudi koji su rizikovali svoje zivote da bi spasili nase..

bravo

a kada oni nesh naprave niko se ne buni vec sutimo
napise on u profilu [email uklonjen] kao mail
pa kakav je to nacin
i govori nekom da je nacionalista :-
Mi kako treba korisnici necemo dozvoliti da se G.Ba pretvori u Nacionalni portal stoga kanite se nacionalnosti i ratova...
I ako bude pod navodnicima taj rat ovdje ne pricajte o njemu nego....Idemo igrati cs i pisati i jedni drugima pomagati...

ch1p je napisao/la:

potpisujem ..a i ti si trebao poslat na PM nekoom od admina...
najvise mrzim kad prnem a neko iznenada udje u sobu i pita sta smrdi?
quell je napisao/la:

jes da se neke stvari trebaju izbrisati

pa rizikovali smo i mi svoje zivote i ja opet znam da cu dobit ban sad nekad...samo z*** nicka al et
g.ba je vec podaleko od prvobitnog cilja al ko vas **** ,vasa stranica radite sta hocete
Prvo ću da kažem da je meni otac poginuo početkom 92' godine, kada sam ja bio 3-godišnjak a moj brat beba od 14 mjeseci.

Ovako, što se tiče ovih tema i provokacija;

"Republika Srpska" nije, niti će ikada postojati. To je samo mala zavjesa za četničke oči iza kojih nikada nije bilo niti će biti mozga. Sada se neko NA GAMERS.BA nađe uvrijeđenim z*** nečijeg info-a. Recite mi, o vi uvrijeđeni, zašto biste se vi uvrijedili ako niste četnički nastrojeni i ako ne žalite za četnicima koji su poginuli u ratu?

Ovim postom ne želim da neki nacionalizam promovišem, ali pogledajte ponašanje jednog Asterixa koji je kao, "obični srbin";

Dajte mi jedan razlog da vjerujem da su ostali drukčiji ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.