Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

ikone se nemogu otvoritit

222 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.10.2007. u 14:07

kad sam doso iz skole pozelio malo wow-a razbacit
i sad ocu uplait wow stisnem 2 puta nista nebude samo se ikona izgubi probam na drugu isto to se desi probam da restatujem kompjuter upali se i ono sve se ikone promjenilie samo bijelo stoji na njihovom mjestu slike nema jer nemogu da otvorim paint.sta da radim da mi se ikone vrate nazad kako su bile pomoc

Pleaze admini nebrisi temu i no spam!
Da nisi povecavao ili smanjivao frekvenciju monitora ili tako nesto mislim da je do monitora.Neznam da nisi instalirao kakvu temu ili ikone neke,ako mozes stavi sliku da vidimo sta je to.
ma nemozese nista otvorit ovo se ja od frenda spjama sad upalim PC i mogu samo gldat u njega nije do monitora
jel nemozes bas nista otvorit?? probaj prije paljenja uci u bios i odatle neshto probati :
Upao ti je virus,koji je pojeo fajlove...Nazalost morat ces FORMATIRATI svoj racunar
nFk`Pesnik^^ je napisao/la:
Upao ti je virus,koji je pojeo fajlove...Nazalost morat ces FORMATIRATI svoj racunar

upravo ovo
i meni se ovo desavalo
uletio mi virus i svaki put kad sam palio komp brisao mi je filove od nekog programa
na kraju mi je pojeo neki sistemski file i nijedna ikona se nije mogla otvorit bas kao i u tebe
ja sam morao formatirat a sad mozda neko ima drugo rijesenje
probaj ubacit xp cd pa onda tamo probaj sa recovery files
neznam bas, znam da je zajebano
N!TRO je napisao/la:
ma nebrise on meni fajlove nije nista obriso !

Izbris'o ti je al ti to ne vidiš,nego uzmi xp cd i ponovi sistem
Harun je napisao/la:

to se i meni desilo prije pad godina

to ti je visus kosto ti covjek vec kaze

ali meni je nakon tog virusa krepo hdd pa ako tebi ostane ziv budi sretan

poz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.