Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Laptop drivers

184 pregleda · 5 odgovora · otvorena 29.10.2007. u 14:18

Imam slijedeci laptom

Great wall-Mikro Computer(model t-50)E-175fmw
procesor intel pentium M 1,73 GHZ,512 Mb rama i graficku geforce go 6600 128 MB.

Posto sam bio nesto sjebo i morao sam formatirati racunar sada nemam drivere za graficku zvucnu i mreznu a to mi stvarno hitno treba.Problem je sto neznam koja mi je zvucna i mrezna(ima li kakav nacin da saznam)pa mi vi nadjite drivere za to jel stvarno sam noob u vezi toga!!!

Eto ko pomogne 20 bodova treba mi sto prije!!

Nemam konekciju na laptopu

Hvala unaprijed!!
sory nisam vidio da nemas konekciju na laptopu al opet taj program ti moze prepoznati sve drivere i samo PM i nadjem ti.
Jednostavno odi na google napisi naziv laptopa i on ce ti izbaciti sve sto ti je potrebno da znas i imas o njemu.
               rimA je napisao/la:
Jednostavno odi na google napisi naziv laptopa i on ce ti izbaciti sve sto ti je potrebno da znas i imas o njemu.

Sto si molim te glup ba??Daj ne spamaj djabe i pusti ljude da nadju!!DA mogu na google naci ne bih ovdje trazi
               aTiLa je napisao/la:
Sto si molim te glup ba??Daj ne spamaj djabe i pusti ljude da nadju!!DA mogu na google naci ne bih ovdje trazi

Pa druze, skini EVEREST sebi i on ce ti reci koje uredjaje imas, i nadjes onda drivere na netu i to je to... A uz laptop obicno dodje i par CD-ova sa svim potrebnim za instalaciju, cudno je da ih ti nemas...

I btw, to wall micro sto si stavio nam ne govori NISTA, stavi fino proizvodjaca, negdje mora pisati (HP, IBM, Compaq, Lenovo, nestoooo).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.