Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijemni v2.0

0 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.10.2007. u 23:22

Prvenstveno se izvinjavam adminima na drugoj temi danas.. ali zanima me ono sto je arKi rekao, da nema vise prijemnih ispita.

Pitanja:

1.) da li je to tacno?

2.) dokaz?

3.) kako je to moguce? kako se onda upisati?

Hvala!
tacno je, upisujes se na osnovu ocjena i takmicenja iz osnovne...
BillGatesSon je napisao/la:
tacno je, upisujes se na osnovu ocjena i takmicenja iz osnovne...

Neki kazu da taj zakon pocinje tek za sljedecu generaciju (onu generaciju koja ce bit osmi razred sljedece godine)...

sta je tacno?

A sto si ti dosadan LIK j**o majku....pa imas god dana do prijemnog ..sta zamaras glavu sada
Stvarno neznam ni ja, prosla 2 mjeseca skole ti se brines za prijemni ... ba poslusaj mene zajebaji se dok mozes, docekaj exkurziju zajebajite se .. bla bla bla... eh kad se zavrsi skola onda pocni misliti o prijemnom, pocet se pripremati, uciti, itd. ali svaki dan izdvoji vremena ! .. i ja sam pa sam prosao ha ya .... i ja sam tako trazio prijemne ubio se trazeci, ali nisam nasao, jer je po zakonu i dogovoru bilo da se prije prijemnog, pola sata daju PRIJEMNI TESTOVI, znaci niko nije imao te testove ... NIKO osim ministra za obrazovanje, i onda se to podjelilo po skolama i printalo ....a cuo sam da ce se od sljedece godine na ocjenu primati, kao i takodjer da ce se poceti nositi uniforme samo za gimnazijalce, osnovce ...

et
Trebalo je to ove godine biti, tj. da se taj zakon realizuje. Ali nije. Valjda ce biti sljedece godine.
jesi lik
VeX4mi[0] je napisao/la:
Stvarno neznam ni ja, prosla 2 mjeseca skole ti se brines za prijemni ... ba poslusaj mene zajebaji se dok mozes, docekaj exkurziju zajebajite se .. bla bla bla... eh kad se zavrsi skola onda pocni misliti o prijemnom, pocet se pripremati, uciti, itd. ali svaki dan izdvoji vremena ! .. i ja sam pa sam prosao ha ya .... i ja sam tako trazio prijemne ubio se trazeci, ali nisam nasao, jer je po zakonu i dogovoru bilo da se prije prijemnog, pola sata daju PRIJEMNI TESTOVI, znaci niko nije imao te testove ... NIKO osim ministra za obrazovanje, i onda se to podjelilo po skolama i printalo ....a cuo sam da ce se od sljedece godine na ocjenu primati, kao i takodjer da ce se poceti nositi uniforme samo za gimnazijalce, osnovce ...

et

imo ja teme za bosanski i 5 zadataka iz mat od 10

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.