Pitanje
Riješeno
36 bodova
Interface Problem
325 pregleda · 12 odgovora · otvorena 24.10.2007. u 20:00
to se meni dogadjalo. pritisnem desni klik i to se pojavi. prvi put sam rijesio problem tako da sam reistall wow a drugi put mi se samo popravilo.
Prijedog reinstall
EDIT: haruna manje spamaj. na svaku temu ti moras nekome nesto dodat ili neku glupost provalit :S
Prijedog reinstall

EDIT: haruna manje spamaj. na svaku temu ti moras nekome nesto dodat ili neku glupost provalit :S
vidi da nije do konekcije? vidim dole ti je iskljucena
nFk`HaruNaaa je napisao/la:
lol...to mi nije konekcija nego bluetooth konekcija, i lan konekcija s 4-tim racunalom kojeg nema..
nemogu reinstal nemam cd-eve..a preveliko za skidat..neko drugi?
| vidi da nije do konekcije? vidim dole ti je iskljucena |
lol...to mi nije konekcija nego bluetooth konekcija, i lan konekcija s 4-tim racunalom kojeg nema..
nemogu reinstal nemam cd-eve..a preveliko za skidat..neko drugi?
Edit :
Sad sam vidio da nemas cdove...
Edit 2 : Ne moras re instal wow, idi repair
Sad sam vidio da nemas cdove...
Edit 2 : Ne moras re instal wow, idi repair
Zadnji edit: 24.10.07 u 14:06:46
najbolje da prestanes igrati wow
probaj ici na folder wowa desni klik propertis
find target wow reper
i to je to
find target wow reper
i to je to
repair nemogu napravit z*** toga sto se odma automatski updatuje novi patch, a igram na terra netu, i kad se instalira taj novi patch nemoze se predati quest..tako da
evo dat cu bodove onom ko mi da najpotrebnije addone(da valjaju, tj. da je provjereno)
na linkove za dl istih mislim...
hvala!
evo dat cu bodove onom ko mi da najpotrebnije addone(da valjaju, tj. da je provjereno)
na linkove za dl istih mislim...
hvala!
SySteM.eRrOr je napisao/la:
daj mi msn poslacu ili me dodaj
| repair nemogu napravit z*** toga sto se odma automatski updatuje novi patch, a igram na terra netu, i kad se instalira taj novi patch nemoze se predati quest..tako da evo dat cu bodove onom ko mi da najpotrebnije addone(da valjaju, tj. da je provjereno) na linkove za dl istih mislim... hvala! |
daj mi msn poslacu ili me dodaj
nek ti neko na preko msna posalje frame folfer cjeli...to si nesto cacko i zajeb nesto...pm me da ti dam msn i da ti posaljem
Rijesenje:
C
rogram FilesWorld of Warcraft
(nadji tu folder "WTF" i pobrisi ga slobodno.
zatim idi u
C
rogram FilesWorld of WarcraftInterfaceAddOns
(vidjet ces tu addone svoje koje koristis,sve ih zaokruzi i pobrisi,skini nove addone ili update istih sa stranice
http://wow.curse.com/downloads/details/618/
C
rogram FilesWorld of Warcraft(nadji tu folder "WTF" i pobrisi ga slobodno.
zatim idi u
C
rogram FilesWorld of WarcraftInterfaceAddOns(vidjet ces tu addone svoje koje koristis,sve ih zaokruzi i pobrisi,skini nove addone ili update istih sa stranice
http://wow.curse.com/downloads/details/618/
evo neznam sta da sad radim, zuma pomogo, rza takoder..jos mi je poslo sve sto mi treba..
admin moze aplauz zumi?
admin moze aplauz zumi?
nFk`HaruNaaa je napisao/la:
ma ima svakakvih postova pogotovo ovaj...kume dragi nebi mogo uci u wow da mu je do konekcije a kamoli da mu se prikaze error ako nije konektovan....***ami treba prvo razmislit kakvu glupost hoces da kazes,jer ako je glupo nemoj ni govorit
i btw samo izbrisi addon i skini sa druge stranice isti addon ako nadjes vjerovatno ce ti radi .
| vidi da nije do konekcije? vidim dole ti je iskljucena |
ma ima svakakvih postova pogotovo ovaj...kume dragi nebi mogo uci u wow da mu je do konekcije a kamoli da mu se prikaze error ako nije konektovan....***ami treba prvo razmislit kakvu glupost hoces da kazes,jer ako je glupo nemoj ni govorit
i btw samo izbrisi addon i skini sa druge stranice isti addon ako nadjes vjerovatno ce ti radi .
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.