Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CoD2 Rates

408 pregleda · 8 odgovora · otvorena 22.10.2007. u 01:03

Danas malo uletim na cod2 bihnetov DM .. i ping 150+ ... svugdje isto ..
Imajul kakvi ratovi da se ukucaju kao na cs ??

kod mene epn cable 256 kb

(ako je tema vec bila sory )

Ty
Kad smo vec kod toga .. koje su to najcesce koristene komande u CoD2 (multiplayer/singleplayer) ?
Ukljucujuci administraciju na serveru i normalno igranje.
Struja-.- je napisao/la:
ev ako vam moze sta pomoc - http://forum.bihnet.ba/forumdisplay.php?f=142

http://www.ga.com.ba/forum/viewforum.php?f=46&sid=e6f3ab67df4177f8b2ef6e05efe11211

Da,i bihnet u zadnjih mjesec dana uzasno sere.Pingovi samo preko free zone dobri ( na bihnetovim serverima ) na ostalim preko 150.Kad god sam nazvo 1244 kazu da nije do njih a rara se samo zali.Plus su jos smanjili brzinu dawnload-a na 512 na free zoni,svi povecavaju kod nas smanjunju fkt nidje veze
@ frag
ima par komandi, najceshche korishtenih . Npr one koje ja koristim ( sam koristio )
cg_blood 0
r_multigpu 1
vid_ypos 0
vid_xpos 0
cg_drawfps 1
com_maxfps 1
kao osnovne
a ping preko bihneta je skoro uvjek bio shit ...

Post dobio aplauz od Schulz

SilverBoy je napisao/la:
@ frag
ima par komandi, najceshche korishtenih . Npr one koje ja koristim ( sam koristio )
cg_blood 0
r_multigpu 1
vid_ypos 0
vid_xpos 0
cg_drawfps 1
com_maxfps 1
kao osnovne
a ping preko bihneta je skoro uvjek bio shit ...

Mozes li mi napisati znacenje tih komandi? Tj. sta koja radi ..
cg_blood 0 - iskljuci da shiklja krv ( jer je to po meni nepotrebno zato sto ima hitblip tj onaj x kad pogodish nekog, a u vecini slucaja raja to ukljuci kad radi fragmoviese tj radi efekta ) i uglavnom poveca fps za 10ak 15

r_multigpu 1 - opcija za SLI mode, ali takodjer poveca fps za 20ak

vid_ypos 0
Ove 2 zajedno ti smanje recoil tj da ti se trese nishan kod npr mp44 dok rafalash i tako to ( ne koristi je puno raje xd )
vid_xpos 0

cg_drawfps 1 - kao u CSu net_graph tj pokaze ti fps
com_maxfps 125 ( ako su jace grafe onda 250 ) - kao u CSu fps_max tj ogranicish si maximum fpsa

Post dobio aplauz od Schulz

@off topic
Posto sam pocetnik, moze li mi neko objasnit kako da mi nick bude u boji? npr. crven
hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.