Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nece na Eurobattle.net

0 pregleda · 10 odgovora · otvorena 21.10.2007. u 22:22

Eh ovako prije 2-3 mjeseca sam instalirao warcraft 3 TFT. I sve bilo oke instalio patch pa onda ono za eurobattle.net i sve bilo lijepo konektovalo mi se udure sve i sad prije par dana mi se pojavio nekakav problem ne moze se konektovat ajd ja prvo konto nesto rade na serveru zavrsit ce par dana al odem na eurobattle.net i odem na server status i nece da mi otvori ajd ja kontam i to nesto prave bit ce udure za par sati. I ja odem do stasneta i vidim lik igra na eurobattle.netu i pitam ga ja kako se tebi moze konektovat kaze pa uvijek je i moglo... i ja kuci dodjem pokusam da udjem ne moze ...

Firewall iskljucen, Patch mi je 1.21a ili je samo 1.21 nezznam

Neam pojma do cega bi moglo bit. Samo mi nemojte reci da ga ponovo instaliram posto nemam cdove...
i kod mene i jerana isti problem valjda je do konekcije koja ti je
Patch ti je 1.21a 100%

nemoze ni meni da se konektuje, neznam sto

btw. kazes stasnet ? ja bi trebo da reinstall svoj WC3, ako ti nije problem da se nadjemo kod stasneta da mi doneses CD-ove da ja ponovo instaliram, pa ti vratim ?

Vezano na temu: LizzarD ce ti pomoci =)
bola trebas instalirat server.reg to je od nedjelje prosle posalji mi msn pa cu ti poslat taj racKU
f4nt0mxq0 je napisao/la:
bola trebas instalirat server.reg to je od nedjelje prosle posalji mi msn pa cu ti poslat taj racKU

ne nam upload ovde da svi skinemo a i da ti mogu dat status pomogao...
Ovaj problem imaju skoro svi, jer su oni sto vode racuna o serveru (admini i jos neki) zeznuli nesto oko servera.Kad je ono bio server offline,trebalo je da se DNS servera prebaci svima u roku od 24-48 sati, ali nije pa se zato ne moze uci na server.
Z*** toga im se svi zale na eurobattle.net. Valjda ce se brzo ovo popraviti.
daj ba postajte ovdje taj server.reg nemoze od bt stranie tamo
http://eurobattle.net/showthread.php?p=649357

http://rapidshare.com/files/63465895/server.reg

eto malo ja progooglo i nasho ovaj link i sad mi radi b.net

mogul kako stavit sam sebi pomogao
Moze neko da mi objasni kako da igram warcraft 3 online svejedno je jel battle.net ili nesto drugo. Molim vas ali da bude jasno niko mi do sada nije jasno objasnio jasno. MOLIM VAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.