Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tose-Dom Mladih

576 pregleda · 20 odgovora · otvorena 18.10.2007. u 20:27

Ukoliko i vi zelite da se Dom mladih u Sarajevu zove po Tosetu nazovite broj i dajte svoj glas 096 220-045 ....

Sta vi mislite o ovome ja mislim da je Momak zasluzio....
Ma dajte... On je iz Makedonije...

Kod nas umro Davorin Popovich, Velika licnost... I nista nie bilo...

Mozda jeste zasluzio, ali ja bash, i nisam za toga...

btw. Lizzard rekao, da, svaka tema o Toshi... Bit che obrisane, pustite covjeka, da pociva u miru...

@ Znam ja sve da je on unlozio sve pare za obnovu Dom-a Mladih... Ali Imamo mi vishe svojih poznatijih licnosti... (Iz Sarajeva, pa i dalje)

@ VeX : Hvala! Kad pogledas sta je uradio Toshe** Samo Dom mladih za Sarajevo ?? Jelde ?? A sta je Davorin uradio... Ovo govorim za primjer ba.. Imala je bosna jos puno ljudi, zasluznijih od Toshe... Al zao mi je i Toshe, ali ne toliko, kao i nekih ljudi
COVJEK TO zasluzuje

ako neko ima vremena moze i otici u DOM MLADIH i dati glas za vise osoba kao sto je moj drug uradio otisao u D.M i dao glas za moj razred
danas i prije nego sto sam cuo za ovo sam razmisljao o tome

i mislim da je zasluzio jer radi njega je i obnovljen

decko za 10 svaka mu cast
j**o te tose usta jarane imamo mi svoji bosanski licnosti jarane koje su 3x vece od njega
               cha0swOw~ je napisao/la:

btw. Lizzard rekao, da, svaka tema o Toshi... Bit che obrisane, pustite covjeka, da pociva u miru...

Da iz Makedonije je al je i se i odrekao cjelog honorara od koncerta da Pomogne Domu Mladih....
               rudi je napisao/la:
j**o te tose usta jarane imamo mi svoji bosanski licnosti jarane koje su 3x vece od njega

Glup si ,Debil,RTD,Kreten
               cha0swOw~ je napisao/la:

@ Znam ja sve da je on unlozio sve pare za obnovu Dom-a Mladih... Ali Imamo mi vishe svojih poznatijih licnosti... (Iz Sarajeva, pa i dalje)

Ma sta je to Davorin uradio za nashu zemlju jbt on. Proeski se cjelog honorara svoga koncerta u Sarajevu odrekao u radi Doma mladih...

Davorin ima svoj park dosta mu mada po meni i to je previse nije nista zasluzio. A rudi ... get a life...
cha0s glup si :S

on je dao pare za popravak tog doma ... zato stfu
potpisujem s rudijem...naravno da imamo bosanskih licnosti
tosetu svaka cast kako je pjevao i nemam nis protiv njega, al po njemu da se u bih zovu objekti ulice .... debilno
pustite momka da pociva u miru.....

sad svi plachu umro Toshe, mislim ok je to i meni ga je zao, ali momka nisam znao licno ne plachem radi njega kao neki drugi....mislim stvarno....

A ZASTO NIKO NE POMINJE DJECU KOJA NI KRIVA NI DUZNA SVAKI DAN U AFRICI UMIRU ZBOG SIDE I GLADI

svaka cast Tosheu bio je super momak, ali smatram da se pretjeruje

RIP...
               C.R.Schmidt je napisao/la:
potpisujem s rudijem...naravno da imamo bosanskih licnosti
tosetu svaka cast kako je pjevao i nemam nis protiv njega, al po njemu da se u bih zovu objekti ulice .... debilno

Ulicu niko nije spominjao nego DOM MLADIH kojem je Tose pomogao da se izgradi....a dobice i ulicu u makedoniji 100% i jos mnoogoo stosta...
pricate nesto pocivaj u miru ovo ono, dajte ba
bezze otvarate xx tema sto se tice umrlih ( iako su dobri bili itd ) jer oni ostaju u nashim srcima, ako u neko nece da ostane u njemu nemorate ga prisiljavat na to i smarat temama :S
i da, ne bih volio da se zove po njemu. to sigurno ni on ne bi trazio, jer sigurno covjek ne bi ocekivao povratnu uslugu za svoja dobra djela ( u ovom slucaju djelo ) tako da ..
i da, ima xx licnosti po kojima bi se moglo nazvat, nek dadnu nekim gradjevinama i centrima u Makedoniji njegovo ime ...
Tema sa dernek.ba uzeta....nego...Tose je velika z vijezda,i dobar covjek sve to stoji,ali imali smo i vecih zvijezda koje su uradile mnogo vise,a njih niko ne spominje...mozda jer nisu face?...malo razmislitel judi,sve je to ok cool,ja nemam hljena od tog meni je svejedno,ali makar da se jednom razmisli prije nego sto se krene u neki korak
               Kramer je napisao/la:
pustite momka da pociva u miru.....

sad svi plachu umro Toshe, mislim ok je to i meni ga je zao, ali momka nisam znao licno ne plachem radi njega kao neki drugi....mislim stvarno....

A ZASTO NIKO NE POMINJE DJECU KOJA NI KRIVA NI DUZNA SVAKI DAN U AFRICI UMIRU ZBOG SIDE I GLADI

svaka cast Tosheu bio je super momak, ali smatram da se pretjeruje

RIP...

Izvinjavam se z*** jos jednog posta odmah...ali ovo POTPISUJEM.

Oko njega se svi digli i sve je to ok,momak je bio prva liga to svako zna! Ali koliko ljudi daruje svaki dan neshto za gladne A NEMAJU...Tose je IMAO zaradi novac i njemu je lahko dati,zna da uvijek moze zaradit,ali bjeda koja jedva za sebe ima,izdvoji kolko-tolko i dadne nekome pa da i on pojede nesto....a ko njih spominje....NIKO !! Svi samo Toshe Toshe,pagotovo one curice placljive,placu nazor,samo da privuku paznju,sto jest jest,ruku na srce,

I opet Kazem Tose je velik covjek u to niko ne sumnja,ali ne treba pretjerivati.
               Breakingah je napisao/la:
Ma sta je to Davorin uradio za nashu zemlju jbt on. Proeski se cjelog honorara svoga koncerta u Sarajevu odrekao u radi Doma mladih...

Davorin ima svoj park dosta mu mada po meni i to je previse nije nista zasluzio. A rudi ... get a life...

Koja je tvoja zemlja ?

Ovi sto pricaju lose o Davorinu mogu im samo poruciti da nemaju pojma o zivotu ni o pokojnom pimpeku...Momci, ja fakat postujem i volim Tosea, ali Daco je Daco i zasluzuje da dom nosi njegovo ime
               OxyGen^ je napisao/la:
SLAZEM SE

JESIL TO morao 2 puta ponovit j**o ti spam majku...

Post dobio šamar od Schulz

ja apsolutno nisam za to on je iz makednonije i nek se tamo dadne nesto po njegovom imenu,pa prije bi glaso da se dadne ime davorin popovic ha ya nemam nista protiv njega ali...
Ja mislim da vi pisete i pisete i pisete samo nebuloze

Post dobio aplauz od Schulz

Schulz je napisao/la:
Koja je tvoja zemlja ?

Ovi sto pricaju lose o Davorinu mogu im samo poruciti da nemaju pojma o zivotu ni o pokojnom pimpeku...Momci, ja fakat postujem i volim Tosea, ali Daco je Daco i zasluzuje da dom nosi njegovo ime

Moze Davorin....sto da ne ..al Staracki odm Davorin

Post dobio šamar od Schulz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.