Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WarcraftIII

0 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.10.2007. u 17:56

Ovako ,kako se zove onaj program za namjestanje konfiguracija za WCIII npr. ima ono na numpadu town portal broj 7 npr.. i ostale gluposti al ima program za namjestanje svih ti cfg npr. da mi je town portal bude na slovo A eto samo dajem primjer.. imao sam prije ovaj program samo komp formatirao ,znam da sam ga skinuo sa neke kineske stranice..

hvala unaprijed
Otvoris folder gdje ti je war3 i otvoris fajl custom keys sample,i tu ih mjenjas (teze ali moze i tako)
ne mozes tp prebacit na neki drugi key, morat ces se patit sa numpadima , samo mozes spellove, ono osnovne komande (move, attack, stop, etc.), hotkeyse i tako to.

a program evo:
http://home.houston.rr.com/keycraft/Keycraft_201_setup.exe
Numpad se nazalost ne mere mijenjat' prijatelju.. Pa svak bi na f , g h, z, t stavio tp itd o.O pogotovo elfovi TZ, GH ne koriste uopste
LizzarD je napisao/la:
Numpad se nazalost ne mere mijenjat' prijatelju.. Pa svak bi na f , g h, z, t stavio tp itd o.O pogotovo elfovi TZ, GH ne koriste uopste

moze se mjenjati 1 ti moze biti y 2 x itd
.Program se zove Warkeys-1.4.2.0b ako nema ove verzije potrazi neku drugu.Uglavnom mozes da promijenis svaku kontrolu kod svake rase.
Podrazumijeva se shop i tavern.Pod remap inventory u istom programu mozes namjestiti da ti broj 1 bude slovo y (korsni za tp i staff of pers,scrollove) eto.
Buba je napisao/la:
moze se mjenjati 1 ti moze biti y 2 x itd
.Program se zove Warkeys-1.4.2.0b ako nema ove verzije potrazi neku drugu.Uglavnom mozes da promijenis svaku kontrolu kod svake rase.
Podrazumijeva se shop i tavern.Pod remap inventory u istom programu mozes namjestiti da ti broj 1 bude slovo y (korsni za tp i staff of pers,scrollove) eto.

noobu to se podrazumijeva kao cheatanje, bar na oficijelnim blizzard turnirima i serverima =)
won.anDRey je napisao/la:
noobu to se podrazumijeva kao cheatanje, bar na oficijelnim blizzard turnirima i serverima =)

ne
Buba je napisao/la:
ne

da

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.