Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fraps and Sony Vegas

558 pregleda · 7 odgovora · otvorena 14.10.2007. u 12:45

Dobar dan/jutro svima. Odlucio sam da napravim svoj cs movie nako 4fun. Skinuo sam fraps crackovan na full isto kao i sony vegas.

Eh sad sljedecih par pitanja imam.

Prvo cu fraps.

Problem je u tome sto kada snimam fps na csu mi padne na 20 i onda mi je ne moguce da igram a kamoli kakav dobar kill da napravim. Ako npr stavimd a snima na 100 fps svejedno opet mi fps u igri padne na 60 .. Ima li neko rjesenje u vezi toga. Ili bar neki drugi program da mi preporucite?

Sada sto se vegasa tice.

Takoder sam ga skinuo crackovanog na full itd itd da ne duljim. Kada uzmem transition video fx i media generators samo mi ispise :
No plugins were found re-instaling the software may fix the problem. Radio sam to ali opet isto. Ako nekome nije frka da mi na PM posalje vegas koji ce raditi kako mu Bog nalaze da dzaba ne razvalim racunar.

Ko pomogne nek mu admin da aplauz ako nije frka...
za fraps nemoj stimati dok igras jer tad naravno da laga,, nego u konzoli upises

record pa ime (npr. record garava)

i kad napravis dosta dobrih scena ides

stop pa ime (npr. stop garava)

i onda pustis to sto si snimo playdemo pa ime ( npr. playdemo garava)

i ukjucisfraps i uzimas tek onda isjecke iz tog tvog dema

ove gore sifre sve naravno kucas u konzolu

GL & HF

Post dobio aplauz od Schulz

Aha, hvala. Moze aplauz momku molim admine
I mene isto zanima ovo 2. pitanje, jel to zato sto je piratski sony vegas ili... ?
aBaz!!! je napisao/la:
za fraps nemoj stimati dok igras jer tad naravno da laga,, nego u konzoli upises

record pa ime (npr. record garava)

i kad napravis dosta dobrih scena ides

stop pa ime (npr. stop garava)

i onda pustis to sto si snimo playdemo pa ime ( npr. playdemo garava)

i ukjucisfraps i uzimas tek onda isjecke iz tog tvog dema

ove gore sifre sve naravno kucas u konzolu

GL & HF

To sto ti fps spadne na 20 imas tamo u cosku kad pokrenes program fraps,pise ti fps tu stavis da bude 60
Hmm
Fraps na 60 FPS-a

Da to nije malo previše za cs ili za bilo koju drugu igricu...

stav ti 25 fps-a
I najbolje ti je da "hvataš" movie frapsom s demo-a od cs-a

ako je filmića duži, moraš imati malo više prostora na hdd
jer ti snima uncompressed video

što se tiče vegasa...
Ja koristim sedmicu trenutno, (a koristio sam od 4. , 5. i 6.)
I ako hoćeš da renderuješ (nadam se da znaš šta je rendering) iz vegasa, moraš na svom kompjuteru imati odgovarajuće codec-e instalirane ( meni je dovoljan k lite pack)
Ako se ne možeš snaći u vegasu, kako eksportovati movie a da imaš i kvalitet i minimalnu "megabajtažu" filma (jer to se uglavnom želi postići renderom tj. dobrom kompresijom)
Predlažem da odradiš sve efekte u vegasu i da renderuješ kao uncompressed , tako da ti ostane ista kvaliteta, (mada će biti veoma velik fajl ) i onda taj obrađeni movie renderuj u nekom tebi lakšem programu , kao npr. virtual dub...

Toliko od mene...

Btw. ako neko može dodati nešt o Vegasu 8. nisam još probao raditi s njim, ima li kakvih "novosti"...
ako hoces da pravis
mowe prvo ga pravi u move maikeru
da se stelnes posto je sony vegas puno tezak za
rad ako neznas ili nadji nekoga da ti objasni
rad u sony wegasu
srry admin, ovo je nevezano za temu, ali samo da pitam: odakle si nabavio pirated sony vegas, kupio ili skinuo? ako si skinuo... moze link

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.