Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje

Movies

242 pregleda · 11 odgovora · otvorena 08.10.2007. u 23:03

pozz momci...Mozeli iko da mi pomogne oko movie-a . Ko hoce [email uklonjen]
Hvala puno

aa eto jer te zanima SKINI fraps
najboljiti je po meni ,.... isjeces fino film i nafravis ga preko movie-makera ali moras najprije imat snimljene demo

http://games.softpedia.com/progDownload/Fraps-Download-51.html
neith je napisao/la:

aa eto jer te zanima SKINI fraps
najboljiti je po meni ,.... isjeces fino film i nafravis ga preko movie-makera ali moras najprije imat snimljene demo

http://games.softpedia.com/progDownload/Fraps-Download-51.html

ili ovo
http://www.gamers.ba/vodic.php?id=6
Ocigledno nikad nece skontati kako se radi movie kako *** zapovijeada.

Cuj edit movie u moviemaker :S

Cuj snmati fragove pomocu frapsa :S

Cuj taj g.ba vodic star ko paristorija :S

itd.

Najlakse je kada se sam ucis i onda ti bude drago kad naucies !

Tako sam i ja naucio osnove sam i onda nesto napredno pitam nego od movimaker koje sam upoznao u medjuvremenu !

Pozdrav
F16HT3R1337 je napisao/la:
Ocigledno nikad nece skontati kako se radi movie kako *** zapovijeada.

Cuj edit movie u moviemaker :S

Cuj snmati fragove pomocu frapsa :S

Cuj taj g.ba vodic star ko paristorija :S

itd.

Najlakse je kada se sam ucis i onda ti bude drago kad naucies !

Tako sam i ja naucio osnove sam i onda nesto napredno pitam nego od movimaker koje sam upoznao u medjuvremenu !

Pozdrav

Ja neznam dali postoji ijedan filmic koji je postavljen na g.ba da ti nisi BEZZE pametovao, nemoj bolan supljiti, nesumljam u tvoje sposobnosti, ali probaj momku objasniti kako se to radi, ili nemoj bezze postati...
coDe™ je napisao/la:
Ja neznam dali postoji ijedan filmic koji je postavljen na g.ba da ti nisi BEZZE pametovao, nemoj bolan supljiti, nesumljam u tvoje sposobnosti, ali probaj momku objasniti kako se to radi, ili nemoj bezze postati...

Stani nemam ja nista protiv koga ovde na g.ba .

Ja cu svakom prijateljski i iskreno reci svima sta mislim o movie.

I sve i jedan movie koji sam vidio na GAMERS.BA nevalja , odnosno smijesan je.

Neki osnovni razlozi.

Editing 0 znaci neke tranzicije nidje veze da ne spominjem efekte.

Fragovi 0 bodova jer je vecina public ili protiv botovba ?

Capthuring greske ( Greske pri snimanju fragova sa nebitno kojim programo ili frapsom ili startmovie )
tj. ocu reci kad se sniam move treba se ukloniti rader , net_Graph , hltv borderi , hltv text , obicni text i slicno a to svaki movie sadrzi.

Kreativnost i orginalost 0 bodova odnoso vecina kopra intro i dijelove od druhi "PRO MOVIE MAKERA".

Sinhronizacija ( Najvaznija stvar u CS moviju )
tj. slaganje fragova sa killovima , i efektima .

Sve i jedan movie koji sam vidio na G.BA ne zadovolja nijedan od ovih uslova , ustvari nije im ni blizu.

SVE I JEDAN MOVIE KOJI SAM VIDIO NE VALJA.

IZUZECI :
- Disturbed movie by SINHRO
-Outbreak TRAILER by RavenTL

Ocu reci da nisam ni ja neki pro moviemaker odnosno na sve ovde u G.BA jesam , tako da sam TATA.

Ni sam nisam zadovolja svoj filmovima i zna mene je moj movie Total pwnage los jer znam da mogu bolje.

Mnogo samo kritican ali i tako samokritican.

Molim aplauz da imam za edita !

Post dobio aplauz od Daes

Koliko ti decko ne logicno odgovaras, prvo govoris da si tata ovdje na g.ba, pa onda da nisi nesto, nidjeveze... poenta je u tome, da bi kritikovao nekog moras znati o tome nesto, a po tvojoj prici covjek bi rekao da si Spilberg u najmanju ruku, gdje su ti tvoji filmici, sastavio filmic od drugih a nista svoje, ako i to nije preradjeno (ukradeno)
Ti da si neki majstor, ko sto se predstavljas, objasnio bi lijepo kako se pravi film, a ne glupirao se, kao da niko nezna praviti filmove samo ti.
Hajd mi smo svi "nap" de nam objasni kako seto film pravi po pr0 propisima...nemoras se stiditi, g.ba forum zeljno ceka strucno pojasnjenje...
Stvarno,ne shvatam u cemu je umjetnost.Record dem,to valjda znate.I onda demo snimite sa frapsom ili nekim drugim programom predvidjenim za to...Sad faj imate u .avi formatu.Skinete freeware program virtual dub,odrezete dio filma gdje imate dobar frag i stavite u Movie Maker,timeline..Prije toga napravite uvod neki...Stvarno nije tesko pogotovo sa Movie Makerom....

Neki osnovni razlozi.

Capthuring greske ( Greske pri snimanju fragova sa nebitno kojim programo ili frapsom ili startmovie )
tj. ocu reci kad se sniam move treba se ukloniti rader , net_Graph , hltv borderi , hltv text , obicni text i slicno a to svaki movie sadrzi.

Kreativnost i orginalost 0 bodova odnoso vecina kopra intro i dijelove od druhi "PRO MOVIE MAKERA".

Sve i jedan movie koji sam vidio na G.BA ne zadovolja nijedan od ovih uslova , ustvari nije im ni blizu.

IZUZECI :

Ocu reci da nisam ni ja neki pro moviemaker odnosno na sve ovde u G.BA jesam , tako da sam TATA.

Ni sam nisam zadovolja svoj filmovima i zna mene je moj movie Total pwnage los jer znam da mogu bolje.

Tvoj movie mi izgleda opako poznat. Uglavnom na jedmom od takmicenja/konkursa style-productions.net . Btw, ja cu ti dat 20 bodova.

Neki osnovni razlozi.

IZUZECI :

vazda nesto pametujes, ako si nam TATA u tome, onda pokushaj nekome pomochi, a ne samo se hvaliti itd
@ Extibo

Cini ti se !

Jer sam koristio pjesmu koja je koristena na tom takmicenju.

Uz dozvolu njihovu naravno .

Znaci nidje veze , kontas nisu oni napravili pjsemu da sam ukrao nego je pjemsu napravio Skillet!

@ Ovom gore sto se pravi pamtan.

TATA sa za tebe jer ocigledno jer ne znas razmisaljti kao prvo.

Kao drugo rekao sam da sam TATA za sve ovde sto rade filmove a ne za prave movimaker za njih sam pocetnik.

Drago bi mi bilo kad bi me neko razuvjerio ovde na g.ba !

Hvala

Sledeci put malo koristi mozak ili mozda da se neko javi sa normalnim ili malo vecim iq-om.

Hvala.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.