Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Teol & BiHnet

759 pregleda · 20 odgovora · otvorena 27.09.2004. u 20:29

uporedili smo konekcije (me & Jackal)Bihnetovog ADSLa i logosoftovog bip&cblea

Teol je po meni jaci.
Fino bi bilo da ga mozemo koristiti za "Ligu"

na G-Botu je
jest teol jaci 100% samo sto su serveri puno u lagu...trebali bi se srediti pravo da bi igrali na njima..

Al dajem glas za teol server
logosoft na gamers?
Pritisak, pritisak......

Ljudi samo nemojte dizat prevelike nade. Ovo nimalo nezavisi od mene jer ja takve odluke nemogu da pravim. To zavisi od osoba zaposljenih na teolu i taduzenih za ove servere.

Ja sam obecao uraditi sto mogu ali nemogu nista da garantujem. Stim, prekrstite prste i nadajte se da ovo uspije.

Pozz,
G
evo jedno moje kratko objasnjenje !

npr Crack
ping na bihnetu nije samo 20 nego moze 5 ljudi sa 100 cmdrateom igrati sa pingom 20 na istom serveru ..
ako budemo ucestvovali mi ili neka ekipa iz cracka naravno da cemo birati Gamers.ba server jer meni na Teol-u suxa ping .. npr mogu 2-ica sa 100 cmdrate igrati eventualno 3ica po 50 .. a to je zivo sranje.
al pola raje nema org CD,pa tako da onda nece biti nista od lige jer vecina raje ima nosteam,a bilo bi dobro kad bi iz republike srpske da se sredi da i njihovi clanovi nastupaju pa da nam omoguce server
cable logosoft :

gamers.ba: danas ping 30 - 80 . naravno server bio prazan, a kad je igraca...neznam uvjek je prazan

teol.net: ping je uvjek do 40 nikad vishe.

naravno da "chemo" glasat za teol =)

logosoft user`z. fkors.

Btw. ..
Ovo sto je d0ga reko ziva istina ! Kad je prazan server meni ping 30-50.. nekad malko veci.. al kad ima vise igraca 150+ ping. Pogotovo kada se nakace 2 ili vise bipera na gamers.ba ... kaos, ne moze se igrat.

miniFunk je napisao/la:
Teol najjachi !!! Najbolji je teol za lige po meni..

nismo svi sa lola ...
Nemojte se odma hvatati za rijec covjek samo rekao da ce da pokusa da obezbjedi server ako nista onda nam ostaje nas dragi Gamers.ba server...a do tada pustite da mi zavrsimo svoje poslove pa cemo da vam javimo sve na vrijeme ....

Hej Dĺ
Kako tako mozete razmisljat bla niste sami to je vas par sto vam je bolje na teolu.ovako meni na teolu pin 120 a na gamers.ba 50 ima li tu razlike ?
pa j3bo ga zivot
Al nema org CD pola raje ba...i sta ce biti 3-4 clana koji imalu org CD...a nosteam ima dosta raje ccc
obezbjedicemo sto budemo mogli..

ako Teol bude mogao bice extra, fkors
"gamers.ba" je nas (imali, ne-imali org. cd keyeve)
u razmatranju je jos Kosova n4s server za kojeg moramo jos vidjeti..

bice te obavjesteni sve na vrijeme , sta odma napdate ko Vukovi
Tko ima org. key barem bi se reklo da zna igrat jer se potrudio da nabavi org.(nije lako nac) ili mu je zelja i trudi se da igra koliko moze...hvala! stoga GAMERS.BA ONE AND ONLY

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.