Dobro vecer cjenjeni korisnici ovog portala. Imam jedan problem. Naime, skinuo sam sa neta Windows XP Black edition. Ovaj OS je kao neka vrsta patcha na postojeci Windows XP. Nakon sto sam skinuo, instalirao sam ovaj dodatak. Sve, od boot screena do fontova je izmjenjeno (mislim na izgled samog windowsa) ali najgora stvar je sljedeca;
Kada zelim da pokrenem CS (inace u OpenGL) javi mi error i kaze da ovaj video mod nije podrzan (na ovom djelu sam poceo da razvaljujem neke stvari po sobi). Prebacim ja na d3d makar malo da se smirim, medutim nema sanse fps 5
. (jos par stvari po sobi sam razlupao)
Otvorim IE, i dok scrollam neku stranicu prema dole uzasno sjecka, inace citav racunar je primjetno usporen.
Nadam se da ste shvatili moje muke i sljedece pitanje postavljam:
Da li je moguce sa system restore da vratim sve kao sto je bilo npr juce?
Ako ne to, da li ima neki drugi nacin da uklonim ovo sranje ?
Napominjem da format ne dolazi u obzir.
Bodova nemam ali nek admin nagradi samarom
onaj aplauzom
Kada zelim da pokrenem CS (inace u OpenGL) javi mi error i kaze da ovaj video mod nije podrzan (na ovom djelu sam poceo da razvaljujem neke stvari po sobi). Prebacim ja na d3d makar malo da se smirim, medutim nema sanse fps 5
. (jos par stvari po sobi sam razlupao)Otvorim IE, i dok scrollam neku stranicu prema dole uzasno sjecka, inace citav racunar je primjetno usporen.
Nadam se da ste shvatili moje muke i sljedece pitanje postavljam:
Da li je moguce sa system restore da vratim sve kao sto je bilo npr juce?
Ako ne to, da li ima neki drugi nacin da uklonim ovo sranje ?
Napominjem da format ne dolazi u obzir.
Bodova nemam ali nek admin nagradi samarom
onaj aplauzom