Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 163 boda

BH2 instalacija mini disk?

194 pregleda · 4 odgovora · otvorena 02.10.2007. u 00:28

E vako dobio sam od jarana ovaj fajl koji je tezak 21 megabajt i kad ga otovrim sa deamon tool imam dvd-rom a njemu oko 2 gige...nemogu da pokrnem istalaciju...
dok on tvrdi njemu moze...
imal ko da zna zasto?
imam dva fajla kad sam unzip uradio
BF2 DVD_MINI.MDF (21 mb)
BF2 DVD_MINI.MDS (20kb)

Jel ima neki drugi program da sa njime probam instalirati...taj fajl je kao "iso" hajd znal ko zasto nemogu da instaliram?

Da, to su mini image fajlovi, njih mozes koristiti tek nakon sto instaliras igru, sa full image-om koji je velik (onoliko koliko je velika igra, valjda 2 GB). Znaci nakon sto instaliras, da ne bi na hdd-u morao imati taj veliki image, onda samo ucitas taj i tako ustedis prostor.

Negdje na netu postoji uputstvo za kreiranje tih mini image-a, kad nadjem uradicu edit.
mcill je napisao/la:
Da, to su mini image fajlovi, njih mozes koristiti tek nakon sto instaliras igru, sa full image-om koji je velik (onoliko koliko je velika igra, valjda 2 GB). Znaci nakon sto instaliras, da ne bi na hdd-u morao imati taj veliki image, onda samo ucitas taj i tako ustedis prostor.

Negdje na netu postoji uputstvo za kreiranje tih mini image-a, kad nadjem uradicu edit.

Nemam dvd od bf2...vidis to nisam znao...cek da vidim imam nedje nekom sam davao al je vratio pitaj Boga...sam da vidim imal dvd u hrpvi od par satotina cd-eova sam sek...
Znaci nista od ovog dok mi hajvan ne vrati dvd.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.