Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

nod32

479 pregleda · 8 odgovora · otvorena 30.09.2007. u 11:58

e ovako, imao sam prije trial verziju noda, i sad sam dobio org, instalirao sam sve kako treba bez restarta i to i pishe mi : this operation has been cancelled due restrictions in effect of this computer. please contacn your system administrator. ako neko pomogne dobice bodove, tj treba mi skontati kako da sad radi ovaj orginalni

"http://www.SlikoMat.com/slika/1751099.htm" eto slike sta mi izbaci kad pokusam uci u nod
Pa reinstall Sve i onda isponove, mislim reinstall trial verziju nod-a..

torQ.. Ae pls meni ako nie probblem taj nod + fix posalji.. PLS

Ewo dobio sam PM, HVALA torQu7u, Ako je i tebi TeQ poslao, daj coeku bodove

Zadnji edit: 30.09.07 u 06:14:30

hmm...

Nema orginal verzije NOD32, to jest verzija koju skines sa www.nod32.com ili www.eset.com, kada skines trial samo ti trebaju Key's za aktivaciju...

Ja bi ti dao link za NOD32 + FiX, ali je WAREZ zabranjen na forumu, jedino me PM...

Imas PM...

Tebi ocito izbacije neki ERROR, gledaj sada izbrisi NOD32 onda izbrisi FiX, restartuj komp, instaliraj "nenthrst" (to ti je NOD32) i na kraju instalacije NOD32, izaberi Restartuj Komp Kasnije ili kako vec ide samo ga restart kasnije onda pokreni FiX i instaliraj ga u NOD32 folder npr. "C:/Program Files/Eset" ili gdje si ti vec NOD32 instaliro, i onda na kraju instalacije FiX-a restartuj komp... I trebalo bi da radi 100%...

Zadnji edit: 30.09.07 u 07:06:41

cha0swOw~ je napisao/la:
Pa reinstall Sve i onda isponove, mislim reinstall trial verziju nod-a..

nemoze, to ostane spaseno na compu da si imao il tako nesto... nemnoze se izbrisat... i ako nisam napomenuo no spam pls
teQ je napisao/la:
nemoze, to ostane spaseno na compu da si imao il tako nesto... nemnoze se izbrisat... i ako nisam napomenuo no spam pls

izbrisi i nod32 i fix za nod32 i onda instaliraj ponovo :\
u prosloj temi "anti virus" skinuo sam nod32 i fix i metal mi objsnio opet pishe upgrade to full version i nemoze update bez koda
LudiKiller je napisao/la:
u prosloj temi "anti virus" skinuo sam nod32 i fix i metal mi objsnio opet pishe upgrade to full version i nemoze update bez koda

zato sto taj FiX ne radi...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.