Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc

251 pregled · 13 odgovora · otvorena 22.09.2004. u 02:55

imam problem otvori mi se prozorcic kad udjem u windows i pise da ce se u roku 1min restart komp i odbrojava sjecam se da je i caco taj problem imo al ga nema na msnu pa bi molio da detaljno napisete kako da to uklonim naravno ko zna

unaprijed hvala

To ti je virus jbg
Kada ti se otvori prozor mozes ga samo ukloniti pa onda moras traziti po netu kako da ga skroz uklonis da bi ga sklonio odes na run pa ukucas Shutdown -a onda trazi na netu kako da ga uklonis ali ja mislim da odes na run pa ukucas "SERVICES.MSC /S" ali bez navodnika naravno kada ti se otwori taj program onda odes na Remore procedure call ( RPC ) kliknes drugim klikom na to i onda properties onda recovery tab I onda ces vidjeti nesto kao First Failure Second Failure i Thirt Failur to stavi na restart service. Pa javi kasnije pa ce mo vidjeti koji virus
ma to ti je novi saser f predpostavljam jer je on jedini ostao bez svojih zakrpa na netu pa potrazi preko pretrazivaca "sasser remover" pa skini progaram za otklanjanje sasera ili skini avast sa stranice www.avast.com i pokreni ga jer on ima sve alate za otklanjanje sasera.
mili jesi nabacivao FixBlast i Windows-KB841720-ENU-V4 (Sasser worm removal tool) ako nisi javi mi se na msn ako naravno oces poslat cu ti ovo 2 i bice ti rijesen problem !!!
Idi na startmeni i u run kucaj shutdown -a !
onda skini zakrpu !
Mocni Blaster i Saser !

Pa ti pali net bez zakrpa !
VR6 je napisao/la:
Idi na startmeni i u run kucaj shutdown -a !
onda skini zakrpu !
sto si debil ba vidis da sam ja to vec napisao i samo si to prepisao kada bi ukucao Shutdown -a nebi mogao skidati zakrpe jel blokira kompjuter nemozes skoro nista raditi ba vidi se da neznas nista samo prepisujes od drugih
vec je bila tema, pretrazi forum ima ja mislim dobro objasnjenje
Odes na Control Panel
zatim na Administraive Tools
I onda na Services
I kad to otvoris

Imaces listu dosta servisa windowsa
Nadji sljedeci:
Remote Procedure Call (RPC)
Na njega desni
i odaberi properities
I odes na recovery opciju

i imas tamo
sve stavi na take no action

i nikad ti se nece na taj nacin restartovati.

Joj kako to zna biti zeznuto kad se ljudi kod mene zaigraju pa na 4-5 racunara se to pjavi....aaa
ako mozes sa nekim antivirusom kao sto je norton ako ne u safe modu nerezi podatke i instaliraj ponovo windows!!!
pusti glooposti.odes u ms DOS i kucas
shutdown -a
i on ce se ugasiti sam.Ako se opet pojavi onda ukucaj to i idi u internet skini WINDOWS BLASTER ili Blaster Remover i onda sa njime SCANIRAS i bice rjeseno
pozz prijatelju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.