Moze li mi tko pomoci gdje da donwladiram 1.17 war3 patch??
Diskusija
HELP!!!
292 pregleda · 11 odgovora · otvorena 20.09.2004. u 22:18
www.google.com
www.blizzard.com
www.download.com
www.altavista.com
www.worldusa.com
www.blizzard.com
www.download.com
www.altavista.com
www.worldusa.com
konektuj se na northrend i skini...
standalone patch ce ti biti vani tek sutra probably
standalone patch ce ti biti vani tek sutra probably
www.battle.net
www.blizard.com
ja mislim da tamo ima !
www.blizard.com
ja mislim da tamo ima !
ve. je napisao/la:
| konektuj se na northrend i skini... standalone patch ce ti biti vani tek sutra probably ![]() |
moram i ja skinuti taj patch

na northon sam probo i cekao sam i napunilo mi se ali opet 1.16 versia ima li tko da ima tu versiu bio sam na blizzard nema jos
Hu[M]aN[R] je napisao/la:
| na northon sam probo i cekao sam i napunilo mi se ali opet 1.16 versia ima li tko da ima tu versiu bio sam na blizzard nema jos |
i sam ja cijelo vrijeme ceko da se skine kad na kraju pise da ne moze da patchuje jer postoje neki problemi oko reinstalacije..bla bla ba...
jao cifte kazes mi ako imas org cd-key probaj dow preko battle pa kako igram na bnetu ako nemam cd-key
a reko sam ti zadnji put da sam kupi!
a reko sam ti zadnji put da sam kupi!
ej jedno pitanje dolazi li NX u bijeljinu
E to vam se dogadja vjerojatno z*** cracka
GG owned
Samo pratite ftp.blizzard.com i nadajte se da ce tamo uskoro biti file nazvan War3TFT_117_English.exe
GG owned
Samo pratite ftp.blizzard.com i nadajte se da ce tamo uskoro biti file nazvan War3TFT_117_English.exe
Do sutra neche biti Standalone patch .. moze se skinuti samo konektovajuci se na Bnet. !
BTW : ako ko planira da skida .. savjetujem mu da reinstalira igricu jer ce imati isti problem ko i ja
DL sam patch i onda je izbacio eror .. koji bi trebao fix reinstalacijom
to sam i uradio .. tako da sada radi
H F !
BTW : ako ko planira da skida .. savjetujem mu da reinstalira igricu jer ce imati isti problem ko i ja
DL sam patch i onda je izbacio eror .. koji bi trebao fix reinstalacijom
to sam i uradio .. tako da sada radi
H F !
battle.net
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.