Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Soldiers - Heroes of World War II

517 pregleda · 16 odgovora · otvorena 19.09.2004. u 21:17

Ako volite strategije ovo morate poigrati... Igra jos nije izasla ali se vec duze vrijeme izdaju njeni demoi... Mjesavina Soldiers of Anarchy i Panzers igara samo puno puno bolja
De bas javi mi kad izidje
nisam bas neki ljubitelj strategija
ali volim ih igrati
.....

kauk je napisao/la:
ali volim ih igrati
.....

i ja volim strategije

btw : ne kaze se izidje
odlican rpg, zaista ! Takodjer preporucujem da probate Rome: Total War , jedna od najacih rpg dosad napravljenih, zaista

arT. je napisao/la:

kauk je napisao/la:
ali volim ih igrati
.....

i ja volim strategije

btw : ne kaze se izidje

nece mene neki klinjo uciti Bosanski jezik

Nisu ti se ni jaja spustila kako treba...a tu glumis lektora Bosanskog jezika...

...
Odbi od kola ako neces kupiti serafa!
Igra je super, malo je drugacija od standardnih RTS naslova ali u sustini je RTS. Ljudi su napravili igru za pohvaliti...
Odlicna grafika, velika interaktivnost sa objektima(bukvalno sve mozete razoriti), ogromna igrivost (bar za mene) samo su neke karakteristike ove igre. Jos tema WWII a ako je tko igrao soldiers of anarchy zna o cemu pricam. Preporucujem
Evo i malo linkova nekih slika

www.gamespot.com/.../ screens_6086918.html?page=2

Igra vam je jos u augustu izasla pogledajte na codemasters-ovoj stranici pa cete vidjeti a kod nas je nema jer ne mogu odgovarajuci crack da naprave za nju z*** zastite.Ali su zato skontali nesto drugo:
Ovo uputstvo je neophodno uraditi precizno po navedenim tackama.
Igra je zasticena posljednjom StarForce zastitom te iz razloga
sto ista jos nije probijena, moramo davati ovakva rjesenja.

1. Kopirati sadrzaj ovog DVD-a na HDD.
2. Ugasiti racunar, otkopcati sve CD/DVD uredjaje tako da ih windows
ne prepozna, i onda upaliti racunar bez njih.
3. Instalirati Daemon Tools 3.4.6 (doslo na ovom DVD-u).
4. Mountati igru u virtual drive (Daemon Tools) i instalirati je.
5. Mountati emuliranu sliku u virtual drive i onda pokrenuti igru.

Ukoliko se preskoci neki segment u navedenoj proceduri, uraditi uninstall igre,
pokrenuti Starforce Clean i ponoviti citavu proceduru.

Procedura jeste konplikovana i sigurno se vecini nece svidjeti ali mogu vam reci isplati se sve ovo uraditi jer igra je stvarno odlicna.Dolazi na dva cd.
samo da vam kazem nes....phhh et nekima nije moguce otici u Germany ali ja sam bio i igrao sam je......pphhhhhhh 13 sati lomljave igrica je bethOn imam orginal pa nadam se da ce i ovdje izaci
eh.. sad jel izasla il nije kod nas je nema pa de auron mogo si je sprzit kako pa poslat PP hehe ak ti nije sta!
Ma ****mti igru ja vis popizdio presao sam onaj demo jedno 45 puta dosada a igru trazim svagdje nema je nigdje... ccc

BeAfraid je napisao/la:
Ma ****mti igru ja vis popizdio presao sam onaj demo jedno 45 puta dosada a igru trazim svagdje nema je nigdje... ccc

/try cossacks 1.35v, meni najjaca strategija koja postoji... naravno poslije wc3.

ArcHaban je napisao/la:
low budget games sux hard kao i ova......

Nemoj se prosipati majketi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.