Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prison Break 3

2.659 pregleda · 11 odgovora · otvorena 22.09.2007. u 01:42

Evo već se nova sezona poznate serije Prison Break (vjerovatno većina zna) već vrti na Fox Tv koji je na Gallaxy 11 satelitu oko 200 W.
Mene zanima jel se negdje još prikazuju nove epizode na evropskim satalitima kao hotbird i sločno. Ako je neka javi na kojem kanalu i kada. Thx.
Ima neki kanal 5 (samo petica tu je bila 3 il 4 sezona nemam blage) al neznam kji satelit
Ima neki kanal 5 (samo petica tu je bila 3 il 4 sezona nemam blage) al neznam kji satelit
cehaja_bos.k je napisao/la:

Bas nemas blage!
Kako ja znam da nema na kablovskoj a izgleda da se biti Prva epizoda na SkyOne UK to je mislim na 19.2 Astra.
ja mislim da ce samo biti na fox tv , ali ako imas viska limita, samo odes na neku warez stranicu i skines
oni to doma uploaduju
bolesnici
Ako si BIHnet korisnik imas na free zoni 1epizodu 3sezone i uploaduju valjda jos
Prva epizoda trece sezone je bila premijerno prikazana u ponedjeljak u 20:00 sati na FOX-u, na nasoj je kablovskoj, naravno, necemo jos dugo gledati. Ali hej! Torrenti su cudo, vec poslije ponoci tog ponedjeljka ja na hdd-u imao tu epizodu, a u srijedu titlove... Za one koji su pratili ovu seriju, definitivno se isplati potrositi cca. 350 MB limita.
ll0rdAW4mi0 je napisao/la:
imal gdje na kablovskoj xD

imas na elobu na rtl-u svakog cetvrtka u 23:10
STALKER4mi0 je napisao/la:
imas na elobu na rtl-u svakog cetvrtka u 23:10

Ima RTL i na HS-u, samo to su stare epizode, mislim da jos nije ni prva sezona zavrsena.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.