Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mythical - Through the Ages

399 pregleda · 11 odgovora · otvorena 21.09.2007. u 18:49

Nije lose

Uskoro su i ja napravit jedan video..

Dobar odabir muzike ...puno za skidat skoro 200mb...

Iftar odo
               cehaja_bos.k je napisao/la:
Puno za skidat al nije lose ha?

Mozes ondje pogledat gledaj malo mamlaze jedan..

Kliknes djete jedno na ono plavobjelo onddje dje ti pise PLAY .

Idi kuci spavaj
neigra lose lik,ali svaki rogue moze dobit bilo koju classu sa svim cooldownima.
               ed_lol je napisao/la:
neigra lose lik,ali svaki rogue moze dobit bilo koju classu sa svim cooldownima.

Izvini, ali najmanje u 80% borbi, nisam sve cooldowne koristio. Medzutim, protiv Warrior-a (ako iole znas igrat rogue) znaces da ti sav skill na svjetu nemoze pomoc, ako te pocne krhat a ti da nemas apsolutno nista sto bi ti moglo pomoc. Gouge? Ima berseker rage. Kidney shot ako imas CP? Pvp trinket, i opet navali svojim cudotvornim mortal strikeovima (uz whirlwind ofc).

Da nisi mozda malo previse gledao World of Roguecraft?

Svakako... Hvala za sve komentare! ^^
Dodatak na prosli post (nemam bodova za normalni edit):

Sve sto se moze koristiti u areni, mislim da se moze (i treba, i uvijek ce) koristiti i u samim duelima... Malo razmislimo... Svaka klasa ima neku vrstu odbrane:
Warrior - Armor & Spell reflect
Warlock - Fear & Life leeching
Priest - Heals & Shields & Fear
Mage - Shieldove & Talente (Ice block, barrier...)
Hunter - Trapovi & Shotovi
Paladin - Bubble (<3) & Armor
Druid - Healing & Armor

A rogue ima stunove & cooldowne. Da ne spominjem kako i ostale klase moraju makar pola cooldowna iskoristit da bi imali sanse protiv roguea (npr. deathcoil). Ali tacno je da su rogueovi najvise cooldowni dependant u odnosu na ostale klase (mozda zato sto ih imaju najvise ^^).
Manje vise prosjecno. Samo nastavi tako.
Treba napravit temu samo da se svadjate...

Svadja - Riznica psovanja vol 1

btw, Myth <3 :$
               Mythical je napisao/la:
Izvini, ali najmanje u 80% borbi, nisam sve cooldowne koristio. Medzutim, protiv Warrior-a (ako iole znas igrat rogue) znaces da ti sav skill na svjetu nemoze pomoc, ako te pocne krhat a ti da nemas apsolutno nista sto bi ti moglo pomoc. Gouge? Ima berseker rage. Kidney shot ako imas CP? Pvp trinket, i opet navali svojim cudotvornim mortal strikeovima (uz whirlwind ofc).

Da nisi mozda malo previse gledao World of Roguecraft?

Svakako... Hvala za sve komentare! ^^

ma znam igrat ja sa svim classama pitaj smoke-a. mislim probao sam igrat sa svakom classom osim pallya, a sto se tice warra vs rogue, ****ga, kad te intercepta dead si svakako, jer nabije rend i pvp trinket,pa se intercept, a nemozes vanish , rahmetli. Evasion, svakih 5 sec overpower dosta od njega. al svakako neces cuvat cooldowne za "rainy day"

al opet kazem, nije lose, moze bolje aj snimish movie kad bude full merc . /cheer
Lijepo momak samo nastavi, cekamo sljedeci film pa pozuri hehe.

Drago mi je sto imas nasih momaka sto prave wow filmove, inace zelja mi je Ajona da vidim al nikako da mi podje za rukom.
imas smisla al ono... nije neki uzitak gledati duele sa likovima koji nose krpe na sebi ili nemaju blage o tome kako da igraju a bilo je toga
ili likovima ciji su talenti.. "ubij me molim te"
a cooldowni su tu da se koriste..
samo nastavi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.