eh ovako .. nov je pc nista na njemu nema instalirano osim CS-a i wc3 ... nisam 100% nista pokupio da se odmah razumijemo sto se tice virusa.Problem je sljedeci da mi se stalno kada god se KONEKTUJEM a naglasavam to zato sto se jedino tada pojavljuje i kada igram ono "Error .." pa mozes send error report i dont send ... znate svi na sta mislim ..
eh josh veci je problem u tome .. nije ga problem ukinuti ja pritisnem naravno dont send sta imam slati koji klinac ali onda mi zastopa svaka igrica koju sam igrao i konekcija mi se FREEZE ne mogu nista raditi isto kao da je pukla konekcija (dakle kao da je nemam) a ne mogu se diskonektovati pa opet konekt... nece uopste prozor da mise otvori...
svaka pomoc dobrodosla i hvala unaprijed.
ps.
za svaki nepotreban odgovor (citaj spam) cu se licno pobrinuti da bude banovan ...
hvala
eh josh veci je problem u tome .. nije ga problem ukinuti ja pritisnem naravno dont send sta imam slati koji klinac ali onda mi zastopa svaka igrica koju sam igrao i konekcija mi se FREEZE ne mogu nista raditi isto kao da je pukla konekcija (dakle kao da je nemam) a ne mogu se diskonektovati pa opet konekt... nece uopste prozor da mise otvori...
svaka pomoc dobrodosla i hvala unaprijed.
ps.
za svaki nepotreban odgovor (citaj spam) cu se licno pobrinuti da bude banovan ...
hvala