Znaci treba da mi sastavite racunar koji je do 1200km , uz svaku komponentu zelim da imam cijenu.
Evo sada malo detaljnije
acunari su za igraonice , kupujem oko 15 racunara tako da ne zelim da mi cijena prelazi 1200km po 1 racunaru...Sto se tice graficke mora da bude NVIDIA , CD-rom nemojte da brojite uopste jer mi nisu potrebni , sto se tice HD mora biti preko 80GB barem , eto zamolio bih one koji se razumiju da pomognu malo.
Napominjem:stavite uz svaku komponentu racunara i cijenu plz , bez misa , tastature , zvucnika , modema , cd-roma - flopy diskete ,
monitor po mogucnosti LCD 17 i neko vase misljenje sta mislite o LCD monitorima za igraone da stavljam ili ipak da uzmem one standardne
Evo sada malo detaljnije
acunari su za igraonice , kupujem oko 15 racunara tako da ne zelim da mi cijena prelazi 1200km po 1 racunaru...Sto se tice graficke mora da bude NVIDIA , CD-rom nemojte da brojite uopste jer mi nisu potrebni , sto se tice HD mora biti preko 80GB barem , eto zamolio bih one koji se razumiju da pomognu malo.Napominjem:stavite uz svaku komponentu racunara i cijenu plz , bez misa , tastature , zvucnika , modema , cd-roma - flopy diskete ,
monitor po mogucnosti LCD 17 i neko vase misljenje sta mislite o LCD monitorima za igraone da stavljam ili ipak da uzmem one standardne