Kao što svi oni koji imaju legalnu instalaciju Steam-a znaju, svaki put kada napravite reinstalaciju steama mora se napraviti update. Što s jedne strane traje, a i košta (vrijeme ili silni MB kod DSL-a)
Evo jedan prijedlog što se tiče reinstalacije. Ja sam to isprobao i to radi. Prije nego što reinstalirate Steam, snimite na CD ili u drugi direktorij SVE DATOTEKE iz direktorija
..SteamSteamApps
datoteke završavaju na .gcf
Evo kako to kod mene izgleda:
c:program filesSteamSteamApps
base source shared.gcf
counter-strike source base content.gcf
counter-strike source shared content.gcf
counter-strike.gcf
half-life engine.gcf
half-life.gcf
platform.gcf
Nakon što ste napravili NOVU instalaciju, ove .gcf datoteke, koje ste prije toga spremili negdje drugdje, kopirajte u taj direktorij ..Steamapps
ako pita overwrite recite "yes"
kad se logirate na steam on bi trebao napraviti samo male update-e, ništa veliko.
Ja sam tako "digao" cs : source na drugom stroju, sve je radilo ok.
Moralo bi raditi i sa cs 1.6, i ostalim modovima HL-a
Ako ste to već znali, hebiga sorry ! Neću više

Pozdrav svima,
Božo
Evo jedan prijedlog što se tiče reinstalacije. Ja sam to isprobao i to radi. Prije nego što reinstalirate Steam, snimite na CD ili u drugi direktorij SVE DATOTEKE iz direktorija
..SteamSteamApps
datoteke završavaju na .gcf
Evo kako to kod mene izgleda:
c:program filesSteamSteamApps
base source shared.gcf
counter-strike source base content.gcf
counter-strike source shared content.gcf
counter-strike.gcf
half-life engine.gcf
half-life.gcf
platform.gcf
Nakon što ste napravili NOVU instalaciju, ove .gcf datoteke, koje ste prije toga spremili negdje drugdje, kopirajte u taj direktorij ..Steamapps
ako pita overwrite recite "yes"
kad se logirate na steam on bi trebao napraviti samo male update-e, ništa veliko.
Ja sam tako "digao" cs : source na drugom stroju, sve je radilo ok.
Moralo bi raditi i sa cs 1.6, i ostalim modovima HL-a
Ako ste to već znali, hebiga sorry ! Neću više

Pozdrav svima,
Božo