Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa U kanti

GAMERS.ba AKCIJA

427 pregleda · 7 odgovora · otvorena 17.09.2007. u 04:47

Moje misljenje o GAMERS.ba racunu je da se :

uplacuje putem telefonskog poziva 0 · 0%
uplacuje putem sms poruke 0 · 0%
uplacuje na racun u banci 0 · 0%
uplacuje davanjem nekome "u ruke" 0 · 0%
ne pokrece akcija uopste 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Znachi, u pitanju je vase misljenje za pokretanje ove akcije, racun u banci da se otvori i vasa misljenja o ovoj ideji. U pitanju je racun koji bi sluzio kao glavni izvor sredstava za gamers.ba zajednicu ( organizacija turnira, pomaganje nemocnima, sponzorstvo klanova, itd. )

Vise o ovome :

VIDI OVO

Glasajte za koju od ideja ste vi. Samim glasanjem za jednu od 4 prve opcije ste dali head adminu i vlasniku stranice (bU) do znanja da ste ZA ovu ideju.

Ado javi se ponekad, da znamo da si jos ziv
kakav BU treba ga ufatit pa prebit gamers odrzavaju admini koji su tu ..

sulch
daes
chemical
abasi

i bu'a interesuju samo pare istina ****ga
               yassawOw~ je napisao/la:
kakav BU treba ga ufatit pa prebit gamers odrzavaju admini koji su tu ..

sulch
daes
chemical
abasi

i bu'a interesuju samo pare istina ****ga

znam jasa, kako je-tako je brate... treba nesto uraditi da dignemo (barem) CS zajednicu na noge a ovo zvuci kao najjednostavniji nacin
               FaTaL je napisao/la:
znam jasa, kako je-tako je brate... treba nesto uraditi da dignemo (barem) CS zajednicu na noge a ovo zvuci kao najjednostavniji nacin

kaku cs zajednicu ...
prijatelju, u bih nema ekipe...
podzi od "eu4ia" necu da navodim osobe al su postali veliki "KLEPTOMANI" sto idu na turnire da uzmu $ i jos kradu od igraca iz moje ekipe ( xpNc'a, prvo todorov mish ( watE'a ) koji je ukrao cuveni "Mili'Laquila'Siviric" pa novcanik od tenka, kojeg sam htjeo poslije prebit jer je pricao po nakim kladionicama kako je on mene htjeo prebit radi tog nakog novcanika, a dobro zna da mu ga je mili ukrao.... pa je mili kreno u doboju gdje vec ovaj zadnji turnir ukrasi queLLu mis, svjedok 4m1r jer je on to najbolje primjetio, u italy na wcg pokrali boga oca, a jos grade neki ponos, a uskoro ce takvi hodat bez zuba, a cs ( scena ) nikad gora nije bila :S:S:S:S

Ja sam se zakleo da vishe necu ici na turnire u Mostar, iz razloga 32bit mi u finalu oni 16bit... imaju lijep pozdrav vidimo se na koncertu Thompsona.

Za ostale turnire sirom BiH kad oni budu dolazili kod nas u rajvosa i mi cemo kod njih haha.

Sve naki igraci..
Cheatera 80%
Niko ne igra 5v5
i ti oces da dizes nesta.. ne vrijedi vjeruj mi

Pametan uci na tudzim greskama, a budala na svojim, a glupan ne nauci nikad.
Znam ja to sve brate, ali sjecas li se onih djecachkih snova ? Ono, idemo na CPL ( koi vec qrac ), pa ono moze i BiH nesh postici...

Ne odustaj nikad radi ostalih, odustani samo ako moras... Tako kaze neko ( po meni ) pametan, i tako ce zauvijek i biti.

Ti si mi vjerovatno na #1 mjestu od onih za koje sam se nado' da nikad nece "popishat" CS

btw. ako je istina ovo shto prichash, eu4ia : 0 bodova

wtf ? pametan na tudzim, budala na tudzim, imal' ko na svojim

TEMA ZAVRSILA U KANTI. SADA JE 9 : 16 AM , bU JE ONLINE, ZNA ZA TEMU, ODGOVOR ?

Toliko o ovome... dalje ?
               FaTaL je napisao/la:
Znam ja to sve brate, ali sjecas li se onih djecachkih snova ? Ono, idemo na CPL ( koi vec qrac ), pa ono moze i BiH nesh postici...

Ne odustaj nikad radi ostalih, odustani samo ako moras... Tako kaze neko ( po meni ) pametan, i tako ce zauvijek i biti.

Ti si mi vjerovatno na #1 mjestu od onih za koje sam se nado' da nikad nece "popishat" CS

ja cs nikad necu prestat igrati, nit radi drugih, vec sebe radi.. ulozio sam mnogo truda i sati da bih dosao dovde gdje sam sada..

a xpNc se vraca u aktivno igranje samo da jos razjasnimo neke sitinice...

imas pozdrav kume idem spavat noc svima (H)
Jedan medij (community) kao sto je gamers.ba u internet trzistu kao sto je BiH, nije dovoljno jak da bi mogao biti sponzor nekim clanovima itd... (jos)

Mislim da je pametnije naci neku hardware firmu za takve stvari.

dobro Ado brate, kako ti kazes...

Samo je steta sto je ova tema zavrsila dje joj nije mjesto, bar ste je mogli ostaviti da raja moze glasati al et'

Edit: Kako bi sjuper bilo da je ovo bio Ado...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.