Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Virus

0 pregleda · 14 odgovora · otvorena 14.09.2007. u 22:07

Ukratko: Mislim da sam downloadowo negdje virus samo pogledajte slike vidjecete staje probo sam navede antivirus nod32 kaspersky7 norton 2007 i avg antivirus et ako nek zna rjesit hvala

Link za slike:

slike:http://rapidshare.com/files/55759011/Virus_picture.rar.html
Pozz.Mozda nije virus nego SPYWARE,probaj skinuti ADaware SE PERSONAL edition isprobaj sa tim ili spyware doctor(tesko ces naci full osim na torrentu),potom probaj snjima nakon sto ih update da SCANiras PC i ocistis,i skini SPYWARE search and destroy.Pozz

za upiloadovanje slike nemoj rapidshare koristiti nego imageshask ili nesto od tog da brze ide
vako slusaj idi sistem restore i postavi odkad ti je radio normalno computer sigurno ce proraditi kako treba
sirkO-. je napisao/la:
sistem restore ...

ili ovo ili po meni najbolje rjesenje format komp
Zavisi.... Kako koi virus... Meni kad je worm usho... Nisam mogao system restore....

Zavisi.... Kako koi virus... Meni kad je worm usho... Nisam mogao system restore....

chaOs. je napisao/la:

ja sam neki dan trojana izbriso sa sistem restore
ali to nije pravilo tj.sa tim nemozes obrisat sve viruse
prvo vidi koji ti je virus(trojan,spyware,worm,...)pa onda nadji alat za uklanjanje
za spywere adwere se profesional ili searc & destroj najbolji
ili antivirus bitdefender koji cisti sve zivo
toliko od mene
P.s: nadam se da neces morat format radit jer je to zadnja opcija
Skini sa nekog od ponuđenih linkova na ovoj stranici Spybot - Search & Destroy;

http://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html

- instaliraj ga,

- idi na Update pa skini sve update-e (potrajace malo),

- idi na Search & Destroy

- kad zavrsi idi na Fix Selected problems

- ako ih ne mogne sve popraviti resetuj kompjuter (pisace ti nesh za sljedeci restart)

- opet udji u Spybot

- idi na immunize pa na Immunize (ovim spriječavaš mnoge nepoželjne stvari da pristupe tvom kompu)

- svaki mjesec radi update programa i scan

- ostani aktivan na GAMERS.ba , ne budi jedan od onih koji su ovdje samo kad im nesto treba

- klikni na mom postu na POMOGAO

Još sam ti + poslo' link za download najboljeg antivirusa

Zadnji edit: 14.09.07 u 23:49:01

Post dobio aplauz od Schulz

Aj hvala vam svima skeniro sam pc sa spy bot-om i nasao je spyware zove sse smitfrau.c i izbriso sam restartovo komp i imunaze
medutim kao da se spyware stalno obnavlja al et probacu nekako drugcije Hvala opet
FaTaL je napisao/la:
Skini sa nekog od ponuđenih linkova na ovoj stranici Spybot - Search & Destroy;

http://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html

- instaliraj ga,

- idi na Update pa skini sve update-e (potrajace malo),

- idi na Search & Destroy

- kad zavrsi idi na Fix Selected problems

- ako ih ne mogne sve popraviti resetuj kompjuter (pisace ti nesh za sljedeci restart)

- opet udji u Spybot

- idi na immunize pa na Immunize (ovim spriječavaš mnoge nepoželjne stvari da pristupe tvom kompu)

- svaki mjesec radi update programa i scan

- ostani aktivan na GAMERS.ba , ne budi jedan od onih koji su ovdje samo kad im nesto treba

- klikni na mom postu na POMOGAO

Još sam ti + poslo' link za download najboljeg antivirusa

Pa ja kolko znam S S&S nije antivrus vec anty spyware.I po om nije najbolji.Imas ad-aware2007 mozes skinuti free (a i pro sa torrenta).Po mom je to najbolje
skeniraj comp..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.