Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sign za CS

172 pregleda · 9 odgovora · otvorena 10.09.2007. u 20:14

Dakle ovako.Kada pritisnem T da mi se pojavi Fro$T plavim slocima.Nisam siguran dal to moze neko drugi za mene uraditi(znam i ja al mi se neda).Pa ako je moguce,i ako se nekome "da" da mi to sredi dajem sve poene sto imam,nazalost samo 5.Ali cim dobijem jos dat cu mu.Obecavam.Dakle ako je moguce nek napravi(objasnjenje u koji folder da stavim itd.)
Hvala

PS:Ko uradi najlepsi mora mi objasniti kako da mu dam poene
da ti ne pravis kakvu navlakushu mozda?
zasto nisi odma postavio pitanje-problem ?
sumnjivo mi je ovo pravo
Stvarno ne kontam.Navlakusa.A kako mislis pitanje-problem.Jednostavno napisao sam sta sam zelio.I sta ovdje ima biti sumnjivo
C(L)S je napisao/la:
da ti ne pravis kakvu navlakushu mozda?
zasto nisi odma postavio pitanje-problem ?
sumnjivo mi je ovo pravo

odakle njega s tim bola , vidis kako je glup
pa kad oces da postavis novu temu,iznad gore imas opciju da stavis pitanje-problem(ako oces nekome da das bodove za to sto ti treba), ako je tema za diskusiju,neki link da se ocjeni.....
f4nt0mac:P je napisao/la:
odakle njega s tim bola , vidis kako je glup

Pa zar je neko glup,kad nije bas odlican sa gamers.ba ?!? ?!? stvarno ako bas nisam iskusan,ne znaci da sam glup.Vidis da imam samo 3 teme pa bas i nisam iskusan.Slijedeci put cu staviti pitanje/probelm ali ipak mislim da je bolje diskusija(o tome da li neko drugi moze napravti ili ne).I posto bas i nisam iskusan sa image shackom,ili nekim drugim stranicama evo sa googlea.Dakle ili plavim slovima Fro$T,ili ova slika ,ili oboje.10X
ako se vec ne snalazis dobro sa image shack probaj HLLC (Half LIfe Logo Creator) odlican je za izradu tih logo slicica za CS.

Pa ja sam napisao(valjda nisi ni citao) da znam raditi (ali mi je mrsko) pa ako se nekome da raditi nek uradi.A posto nisi ni citao lici mi na spamm.Mozda i nije al eto
3m!r05 je napisao/la:
Pa ja sam napisao(valjda nisi ni citao) da znam raditi (ali mi je mrsko) pa ako se nekome da raditi nek uradi.A posto nisi ni citao lici mi na spamm.Mozda i nije al eto

xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.