Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir u Gradaccu

397 pregleda · 17 odgovora · otvorena 07.09.2004. u 08:40

Moj clan " Nebi imo kad " organizovat ce u narednom preidodu turnir imali zainteresovanih clanova da dode na njega turnir bi se igrao 5 vs 5 ili 4 vs 4.
5on5
dobra nagrada
"dobri racunari"
i da ga org neko stariji od 18 pls

naravno da ima

ciro , ajd ogranizujte sta dobro ....

mi cemo sklopit ekipu da dodje na turnir.

ôutŁaw je napisao/la:
svidja mi se sto si stavio detalje

i meni se to zaista svidja
MA SVAKA VAM CAST STO STE NAPRAVILI OVAJ TURNIR AJ PA SE VIDIMO TAMO

Rainger je napisao/la:
MA SVAKA VAM CAST STO STE NAPRAVILI OVAJ TURNIR AJ PA SE VIDIMO TAMO

A ti to idesh na turnir jel??
Turnir bi mogli napraviti uskoro samo da se dogovorimo nagrada bih bila dio od ucesca na turniru. Mi nikada do sada nismo pravili turnir pa ako ima neko neke predloge nek se javi na mail [email uklonjen] ili ovdje. A turnir bih se igrao na racunarima 2,8 Ghz 256 Graficke i 512 MB RAM i na Pentium 3 866 Mghz 512 MB RAM i 128 Graficke MB
Svi zainteresovani neka i dalje nam pisu
Clan " Nebi Imo Kad"
hmm ja sam u gradacu u suboti ili nedelji sa rajom pa et...navraticemo do cluba vam itd
stavish uplatu 50KM nagrada sve od uplate + ti iz svog dzepa ubacish josh jednu stoju prvo mjesto nosi sve
posto predpostavljam da imash samo 10 kompova napravish bez grupa i tih sranja nego odma na izbacivanje... da ne potraje dugo.

naravno ove mape ti ih fino rasporedish
de_dust2
de_cpl_mill
de_inferno
de_train
de_nuke
de_cbble

naravno uz to sva cpl pravila i cpl server

fino odredish datum za nekih pola mjeseca ili mjesec dana...i ima brate ti dodje rulje ko nikad

gl

ciro je napisao/la:
Turnir bi mogli napraviti uskoro samo da se dogovorimo nagrada bih bila dio od ucesca na turniru. Mi nikada do sada nismo pravili turnir pa ako ima neko neke predloge nek se javi na mail [email uklonjen] ili ovdje. A turnir bih se igrao na racunarima 2,8 Ghz 256 Graficke i 512 MB RAM i na Pentium 3 866 Mghz 512 MB RAM i 128 Graficke MB
Clan " Nebi Imo Kad"

hmm. fine konfiguracije jedne od najboljih do sada u ovih zadnjih turnira jos kad bi znali jel to istina moglo bi se doci

mus0.exe je napisao/la:
hmm ja sam u gradacu u suboti ili nedelji sa rajom pa et...navraticemo do cluba vam itd

Mi igramo u Zabavnom Klubu P&S to je na autobuskoj stanici iza energo petrolove benzinske. Ako hocete mozemo igrati u klubu vas clan protiv naseg sat vremena u ovome klubu je 1,50 KM ako ste raspolozni pisite nam ovdje pa cemo da se cujemo
vako za sad dolazimo...

nece skroz prvi team doci al nema veze odigracemo koju tekmu itd...

haj sretno vidimo se u subotu..

mus0.exe je napisao/la:
vako za sad dolazimo...

nece skroz prvi team doci al nema veze odigracemo koju tekmu itd...

haj sretno vidimo se u subotu..

Dobro vidjet cemo se u subotu samo igrat cemo 4 vs 4 et onako nije turnir nego samo match
jaooooooo , ma kakvi njihovi racunari , to su neke krntije cim on toliko provaljuje , al kakvi su misevi , tastature monitori i slusalice Sigurno iz prvog vjeka , ili im je hitler donjeo

ciro je napisao/la:
Clan " Nebi Imo Kad"

jasta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.