Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Windows XP ili Vista?

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.08.2007. u 20:55

XP or Vista

Windows Vista 0 · 0%
Windows XP 0 · 0%
0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Ovako, mislio sam da kupim vistu ultimate.. pa sam zelio da vidim jel' pogresno razmisljam da se ne zaebem.

Molim vas glasajte sad
ja glaso za vistu, al je bolji xp
XP naravno
XP za sad
Vista jest bolji operativni sistem ali ima puno propusta i vrijedi sacekati jos koju godinu dok se to ne sredi
Zumbala4mi0 je napisao/la:
Sve do racunara ... tako da necu glasat dok ne napishes config

Imas u profilu
eo jucer ja kupio vidnous iks pe i super radi.. cak mi i super mario na 3 nivoa moze da pokrene... kakva vista- govno!
Imam obadva, cesce koristim XP jer je dosta sigurniji i podrzava sav software namjenjen za njega. Dok Vista zahtjeva dosta vise resursa (relativno jaku graficku, minimalno 1GB rama, relativno jak procesor) za normalan rad. Tako je i bilo u pocetku XP'a, sa 64MB rama Win98 je letio, dok XP, u to vrijeme, je zahtijevao "visokih" 256MB rama za optimalan rad. Vista ima dosta sigurnosnih rupa i ne podrzava bas puno software'a. Sad zasad, drz' se XP-a dok ne dodje SP za Vistu, a to ce biti krajem godine.
"Ge Force 4 FX 5900" dobra ti graficka frajeru, bila bi jos bolja da postoji (postoji GF FX 5900, to 4 ti je viska), za sada XP, iskreno za Vistu kad bi dodao jos gigu rama i neku noviju graficku, isplatilo bi ti se preci.
http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=3596

Izvoli i vidi dali ti komp moze podrzati VISTU
mcill je napisao/la:
"Ge Force 4 FX 5900" dobra ti graficka frajeru, bila bi jos bolja da postoji (postoji GF FX 5900, to 4 ti je viska), za sada XP, iskreno za Vistu kad bi dodao jos gigu rama i neku noviju graficku, isplatilo bi ti se preci.

Promjenio, nea se para jbga mada ram nije skup a ni graficka toliko.. nace se nesto
XP for the wind. Vista ima propusta i ako nemas dobar komp za nju onda nista. tako da je XP bolji i sigurno se neces zajebati za njega
Ma bezveze je tema skroz, isprobaj Vista-u, nista te ne kosta, ako ti se ne svidi ili ti ne bude radila kako treba, nije ti se problem vratiti na XP.
XP ostavi mozda vista donosi neka poboljisanja tj donosi medutim udate-ei nastalo mnogo propust a te ostavi xp cek 1god-2 i onda ins

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.