Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 21 bod

Samsung PC studio za SGH-E730

532 pregleda · 9 odgovora · otvorena 29.08.2007. u 19:26

Dragi gameri, ovako, imam mob. Samsung SGH-E730,i htio bih sa njega prebaciti neke slike i video-e na kompjuter, ali nemam cd koji je dosao u paketu kad sam ga kupio, e sad trebao bi mi link negdje s neta (ako ima?) onaj original program koji je dosao na cd-u!
kupis u najblizoj prodavnici mobitel opreme Bluetooth stick... dodje mali cd... install drivere sa njega... i onda samo ubacis stick sto si dobio i prepoznas mob... onda saljes koliko hoces.. i koliko ti dusa oce...

btw. nije skupo... 15-30 KM!

peace!
kupis u najblizoj prodavnici mobitel opreme Bluetooth stick... dodje mali cd... install drivere sa njega... i onda samo ubacis stick sto si dobio i prepoznas mob... onda saljes koliko hoces.. i koliko ti dusa oce...

peace!
               Sh4dY je napisao/la:

peace!

ma netreba mi to, sto bi davao lovu kad mogu s neta skinuti program, samo neznam odakle!
               K!llum!nAt! je napisao/la:
ma netreba mi to, sto bi davao lovu kad mogu s neta skinuti program, samo neznam odakle!

Preko cega ces prebacivati ?

Edit :

Evo ti:

Samsung PC Studio 3.1.1

http://rapidshare.com/files/44732265/Samsung_PC_Studio_3.12.exe.html
               ~Ek0~ je napisao/la:
Preko cega ces prebacivati ?

Edit :

Evo ti:

Samsung PC Studio 3.1.1

http://rapidshare.com/files/44732265/Samsung_PC_Studio_3.12.exe.html

a jeli svaki PC studio isti ili je za svaki tip mobitela poseban ja vec imam taj pc studio ali sam ga instal. od drugog mobitela, ali ne ocitaje mi nikako moj mob.
Trebalo bi da moze za svaki,ali ne moze ti ucitat mobitel naravno,ako nemas USB kabal,infra red ili Bluetooth...
               ~Ek0~ je napisao/la:
Trebalo bi da moze za svaki,ali ne moze ti ucitat mobitel naravno,ako nemas USB kabal,infra red ili Bluetooth...

pa imam USB, ali neocitava ga nikako
Jedino ti mozda fale neki driveri za usb kabal (ako je to potrebno) ili ti mozda kabal nije u funkciji

PS: Predpostavljam da ti je XP,a ako ti je slucajno neka starija verzija OS-a onda moras imati drivere da bi ti uspjela ta konekcija.
qme imam ja onaj mali cd kad sam kupio mob dosho mi u paketu prodacu ti ga za 10km !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.