Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Gladiatus.ba problem

844 pregleda · 7 odgovora · otvorena 29.08.2007. u 10:44

e ovako.. nudim 20 bodova za ovaj problem, te se nadam da ce mi neko pomoci... naime.. problem je u igri gladiatus.ba... (nek odgovaraju samo koji igraju ovu igru)
sada sam na zadatku u "krcmi" i trebam da krcmaru donesem tzv. "Katenarijanov oklop"... eto.. ako neko zna nek mi kaze gdje se taj oklop moze naci? moze li se kupiti? itd..

hvala vam!
Rješenje
nemozes ga kupiti moras ici u expediciju i napasti gusarsku luku oni ce ti dropati oklop ... taj se oklop nemoze kupiti posto pise na itemu PREDMET SA ZADATKA ... to je to
               Play!!! je napisao/la:
nemozes ga kupiti moras ici u expediciju i napasti gusarsku luku oni ce ti dropati oklop ... taj se oklop nemoze kupiti posto pise na itemu PREDMET SA ZADATKA ... to je to

hvala druze... znaci gusarska luka?
               Sh4dY je napisao/la:
hvala druze... znaci gusarska luka?

da gusarska luka ... ali nemoras bas tu mozes i u barbarsko selo ili banditiski logor svugde baza al najvise dropa iteme za zadatke u gusarskoj luci !
Eh ovako taj oklop nemozes kupiti ali ewo sta ti je ciniti :

1.

2.

I znaci odaberes gdje ces da ti lovi i stavis na 10,20 ili 30 minuta i poslije ulova bi treba da nadjes taj oklop i odneses onom brki i dobijes lovu ..

GL!
evo da ne otvaram novu temu, imam i ja problem i jako smeta fkt.
znaci gladiatus igram i sad skupim zlatnike da kupim nes, i odem na market i uzmem i pise da sam kupio i oduzme mi zlatnike al mi ne dodje to sto sam uzeo takodjer kad radim u krcmi pa onda ono dobijem neki predmet kao poklon i opet mi ne dodje :S, ne znam sta da radim
samo iz radnje oce pls hlp!
imas u ljevom cosku iznad pregleda otvoren paket malu slikicu klikni tu i premjesti u inventori
tooo hvala drug...
ne bi se nikad ni sjetio da ono kliknem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.